Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 11. elokuuta 2011

Haraldin Herkullinen Pikkujoulumenu

Alkuherkut viikinkilaivasta:


Pontikalla graavattua lohta ja koivusiirappi-sinappikastia, savumuikuilla höystettyä perunasalaattia, maalais-sinapilla aateloitua silliä, karpalosilliä, katajanmarjasilliä, tervasilakkaa, omenasavustettua porsasta, raparperihilloketta, villisikasalamia ja tervattuja puolukoita, riistamoussea, villisikapateeta, metsäsienisalaattia, yrteillä ryyditettyä kaali-pelmeenisalaattia, punajuurisalaattia Waldorfin pojan tapaan, nokkosella marinoituja kasviksia, vihreää salaattia, mausteista kurkkupikkelssiä, mustikka-sipulihilloketta, salaattikastia, maalaislimppua ja tummaa arinaleipää, kirnuvoita.


Menukokonaisuuksien pääruokavaihtoehdot:
1. Ryytimaan vartijan kasvismiekka

Kylmäsavustettua soijajuustoa, viikinkien kilpiperunaa, kermaisen pehmeää torvisienikastia, tomaateilla maustettua Kolatun tilan vuohenjuustoa, punaherukkahilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 38,20 €



2. Barbaaripäällikön mielitietty

Viisaan velhon kastilla siveltyä maissikanankoipea, viikinkien kilpiperunaa, Emännän hauduttamaa paistosta pavuista ja linsseistä, Emmentalin laakson juustokastia, punaherukkahilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90 €



3. Merten hyytävistä tyrskyistä

Leirinuotion loimussa paahdettua lohta, leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, kahden marjan kastia Kuningattaren tapaan, rosmariini-hunajajuureksia, omena-viikunahilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,20 €



4. Harald Härkäpään vihreiltä laitumilta

Grillattua härän ulkofileepihviä, leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, Kuningattaren kahden marjan kastia, rosmariini-hunajajuureksia, omena-viikunahilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,20 €



5. Härän sisäfileetä ja villisikamakkaraa Sigrid Savustajan tapaan

Kurpitsalla aateloitua perunakakku, juuresmaan vartijan kasvispyttipannua, kastia Viisauden viinistä, savu-chilillä maustettua kirnuvoita Peltolan tilalta kera raparperihillokkeen
Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,60 €



6. Kuninkaan pöydän herkkukilpi

(valmistetaan vähintään kahdelle)

Savussa muhitettua porsaan kylkirullaa, saksanhirven karetta kera yön yli hautuneen lammassärän, leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, kilpiperunaa, rosmariini-hunajajuureksia, sienikastia ja tervakastia sekä tyrninpoimijan valkosipulia
Menukokonaisuus tällä pääruualla 52,60 €/hlö

Jälkihyvää:

Valkosuklaamoussea ja pehmeän mausteista kardemummakaakkua mustaherukkahillokkeen ja vaahterasiirapin kera

tahi

karpaloita jäämeren saaristosta kera kuuman karamellikastin sekä lämpimän omenahillokkeen.


Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä, pää- ja jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopiva juomapaketti, kysy lisää!

Lisätiedot:

Pikkujoulumenut saatavilla ennakkotilauksesta. Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menukokonaisuutta. Ryhmän minimikoko 6 henkilöä. Menut myynnissä 1.11.-23.12.2011.



Pidätämme oikeudet hinnan-/raaka-ainemuutoksiin.
http://www.ravintolaharald.fi/

http://www.facebook.com/pages/​Viikinkiravintola-Harald/15510​1811167539
http://twitter.com/ViikinkiHar​ald
http://viikinkiravintolaharald/​.blogspot.com/