Alkuherkut viikinkilaivasta:
Pontikalla graavattua lohta ja koivusiirappi-sinappikastia, savumuikuilla höystettyä perunasalaattia, maalais-sinapilla aateloitua silliä, karpalosilliä, katajanmarjasilliä, tervasilakkaa, omenasavustettua porsasta, raparperihilloketta, villisikasalamia ja tervattuja puolukoita, riistamoussea, villisikapateeta, metsäsienisalaattia, yrteillä ryyditettyä kaali-pelmeenisalaattia, punajuurisalaattia Waldorfin pojan tapaan, nokkosella marinoituja kasviksia, vihreää salaattia, mausteista kurkkupikkelssiä, mustikka-sipulihilloketta, salaattikastia, maalaislimppua ja tummaa arinaleipää, kirnuvoita.
Menukokonaisuuksien pääruokavaihtoehdot:
1. Ryytimaan vartijan kasvismiekka
Kylmäsavustettua soijajuustoa, viikinkien kilpiperunaa, kermaisen pehmeää torvisienikastia, tomaateilla maustettua Kolatun tilan vuohenjuustoa, punaherukkahilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 38,20 €
2. Barbaaripäällikön mielitietty
Viisaan velhon kastilla siveltyä maissikanankoipea, viikinkien kilpiperunaa, Emännän hauduttamaa paistosta pavuista ja linsseistä, Emmentalin laakson juustokastia, punaherukkahilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90 €
3. Merten hyytävistä tyrskyistä
Leirinuotion loimussa paahdettua lohta, leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, kahden marjan kastia Kuningattaren tapaan, rosmariini-hunajajuureksia, omena-viikunahilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,20 €
4. Harald Härkäpään vihreiltä laitumilta
Grillattua härän ulkofileepihviä, leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, Kuningattaren kahden marjan kastia, rosmariini-hunajajuureksia, omena-viikunahilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,20 €
5. Härän sisäfileetä ja villisikamakkaraa Sigrid Savustajan tapaan
Kurpitsalla aateloitua perunakakku, juuresmaan vartijan kasvispyttipannua, kastia Viisauden viinistä, savu-chilillä maustettua kirnuvoita Peltolan tilalta kera raparperihillokkeen
Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,60 €
6. Kuninkaan pöydän herkkukilpi
(valmistetaan vähintään kahdelle)
Savussa muhitettua porsaan kylkirullaa, saksanhirven karetta kera yön yli hautuneen lammassärän, leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, kilpiperunaa, rosmariini-hunajajuureksia, sienikastia ja tervakastia sekä tyrninpoimijan valkosipulia
Menukokonaisuus tällä pääruualla 52,60 €/hlö
Jälkihyvää:
Valkosuklaamoussea ja pehmeän mausteista kardemummakaakkua mustaherukkahillokkeen ja vaahterasiirapin kera
tahi
karpaloita jäämeren saaristosta kera kuuman karamellikastin sekä lämpimän omenahillokkeen.
Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä, pää- ja jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopiva juomapaketti, kysy lisää!
Pikkujoulumenut saatavilla ennakkotilauksesta. Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menukokonaisuutta. Ryhmän minimikoko 6 henkilöä. Menut myynnissä 1.11.-23.12.2011.
Pidätämme oikeudet hinnan-/raaka-ainemuutoksiin.
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHaraldhttp://viikinkiravintolaharald/.blogspot.com/