Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti -lahjaksi verkkokaupastaHarald kokosi ruokalistansa herkuista kynttiläillallisen lahjaksi kahdelle.

Rakkauspaketti on oiva tapa muistaa ystävää, puolisoa, vanhempia tai muuten vaan rakkaita ihmisiä. Se on mitä mainioin lahja, kun haluat hemmotella kanssaihmisiäsi tai muistaa heitä esimerkiksi merkkipäivänä.

Rakkauspaketti sisältää:
Tunnelmallisen pöydän ja erityisen lämminhenkisen kattauksen
Alkumaljan kahdelle, jääveden, nokipannukahvin ja teen
Haraldin parahulttaisia alkuherkkuja kilvelle kerättynä
Pääruuan lahjansaajien toiveiden mukaisesti pöytiin passattuna
Makoisan jälkihyvän kahdelle

Rakkauspaketista löytävät puhtaan pohjolan suosikkimaut joka lähtöön ja ilta kuluu kuin siivillä Haraldin ja Helgan kestittävinä kylän hämyisässä tunnelmassa.

Rakkauspaketit ovat myynnissä ainoastaan Haraldin verkkokaupassa. Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin, joka lähetetään valintasi mukaan joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai paperilla tulostettuna normaalissa postissa. Malli lahjakortista-linkki.

Rakkauspaketti maksaa 100 €/kahdelta henkilöltä. Rakkauspaketti vaatii aina ennakkovarauksen.

Rakkauspaketin ostajalle Harald suosittelee 50 €:n lahjakortin ostamista verkkokaupasta Viisauden viiniä ja Voimaolutta varten.

Haraldin ja Helgan Rakkauspaketin menu

Alkumaljoiksi Dagmarin Kupliva, ruokajuomaksi raikasta jäävettä ja jälkihyvän seuraksi Nokipannukahvia tai teetä.

Alkuherkkuja kilveltä
Rakkauden Jumalan kilvelle kerätään: tervasilakkaa, savumuikkua, kylmäsavulohta, jokirapumoussea, kirkastettua siikatartaria, hirvisalamia, palvattua poronsydäntä, myskisorsaa, yön yli hautunutta revittyä porsaanniskaa,riistamoussea, mustikka-sipulihilloketta, kaarnikoilla marinoituja valkosipulinkynsiä, paistettua vuohenjuustoa raparperikastissa pyöräytetyn salaatin päällä ja linssi-sipulihöystöä kera kurpitsansiementen sekä saaristolaisleipää ja perunarieskaa.

Päähyväksi

Tora tyrninpoimijan lohta
Tyrnisiirapilla siveltyä lohta ja jokirapumoussea, vierellään sinapilla aateloitua punajuurikastia, mustajuuri-perunavoita ja hunajaisia juureksia.

Tahi
Hjalmar Sarvipään Häränpihviä
Juustomoussella ja pekonirouheella kuorrutettu härän ulkofileepihvi saa seurakseen tummaa vadelmakastia, viikinkien kilpiperunaa, hunajajuureksia ja omena-timjamihilloketta.

Jälkihyväksi

Ragnhildin pannulla voissa paistettuja räiskäleitä kera ruusunmarja-vadelmahillon. maitosuklaamoussen sekä koivusiirapin.

Lisätietoja:
Verkkokaupastamme:
shop.ravintolaharald.fi
verkkokauppa@ravintolaharald.fi
tai omasta Haraldistasi
” Ystävän jos olet saanut,
jonka sanaan luotat
ja jolta hyvää osaat odottaa,
hälle usko huolesi
ja anna lahja lahjasta,
käy tavan takaa vieraana”