Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 11. marraskuuta 2016

Lahjat Isälle Haraldin verkkokaupasta
Helga suosittelee ihanaa Rakkauspakettia lämminhenkisenä lahjana kaikille lähimmäisille, Rakkauspaketin voi ostaa helposti ja kätevästi Haraldin verkkokaupasta!Hemmottele Isää myös muilla Haraldin arvostetuilla lahjakorteilla


T:Helga

torstai 10. marraskuuta 2016

Isänpäivän herkut Haraldissa!


 Alkuun on kylänväki tehnyt noutopöydän viikinkilaivansa kannelle erilaisista kylmistä herkuista, on kalaa, lihaa, salaatteja ja muita talvikauden antimia. Pääruuat palvelusväki passaa ilolla, pöytään asti kantaen. Aterian makeaksi päätteeksi ovat kylän jauhopeukalot loihtineet karhunvadelma-valkosuklaakakkua kera kahvin tai teen. Eikä Helga perheen pikkuviikareitakaan unohtanut, vaan varasi myös heille ruuat omat maistuvaiset.


Kylän korkearvoinen juomakaapin vartija suosittelee pitojen kurkunkostukkeeksi talon omia juomia, Viisauden viiniä tahi Voimaolutta, jotka on valmistettu kursailematta Haraldin hovin herkkuihin sopiviksi.

Lahjat Isälle Haraldin verkkokaupasta

Helga suosittelee ihanaa Rakkauspakettia lämminhenkisenä lahjana kaikille lähimmäisille, Rakkauspaketin voi ostaa helposti ja kätevästi Haraldin verkkokaupasta!


Hemmottele Isää myös muilla Haraldin arvostetuilla lahjakorteilla


T:Helga

                                                                                   www.ravintolaharald.fi

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Varaa paikkasi Haraldin Herkulliset Pikkujoulupitoihin, tyytyväisyystakuulla 
Harald haluaa kylänväkensä kanssa varmistaa onnistuneet pikkujoulut ryhmällenne ja lupaa siksi Teille Haraldin tyytyväisyystakuun. Tee ryhmällesitarjouspyyntö tai ole yhteydessä omaan Haraldiisi. Pikkujoulut onnistuvat takuulla!


Haraldin pikkujoulumenu

Pikkujoulumenu sisältää:
-Runsaat alkuherkut joko viikinkilaivaan laitetusta noutopöydästä tai kilvelle koottuina ja pöytiin tarjoiltuna riippuen ryhmän koosta ja viikonpäivästä
-Valitsemanne herkullisen pääruuan
-Suussa sulavan jälkihyvän, joka kruunaa kokonaisuuden 
 
Alkuherkut viikinkilaivasta noudettuna tai kilveltä pöytiin passattuna:

Alkuherkkujen runsaassa valikoimassa muun muassa kylmäsavulohta, punaviinisilliä, savustettua saksanhirvenpaistia, saunapalvattua porsaankasleria, viikinkikastilla marinoitua porsaanniskaa, Karhunlaukka-perunasalaattia, tervatiinun silakoita kasvimaan antimia unohtamatta sekä muita ihanaisia makuja.

Menukokonaisuuksien pääruokavaihtoehdot:


1. Broileria Birkan tarhasta -VL, G

Pariloitua broilerinrintaa ja rosmariinimoussella aateloitua leppäsavujuustolastua, Viisauden Viini -kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä paistettua rosollia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90 €


2. Härkää Tapion mailta -G

Pariloitua häränniskaa ja porsaankylkeä, omena-sinapinsiemenhilloketta, terva-pippurikastia. leppäsavujuustoperunaa sekä paistettua rosollia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,80 €


3. Lohta Ahdin valtakunnasta -VL, G

Paahdettua merilohta, rapumoussea sekä rapukastia, palsternakka-perunamuussia ja paistettua rosollia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,80 €
 

4. Häränfileetä karhunkaatajan tapaan -G

Härän sisäfileetä, härkäsalamia ja karhuvoita, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, katajanmarja-karpalokastia sekä paistettua rosollia. 
Menukokonaisuus tällä pääruualla 51,60 €


5. Punajuuripihvit ryytimaalta

Punajuuri-tattaripihvejä ja kirsikkasiirapilla koristettua vuohenjuustoa, tattikastia, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, härkäpapu-kaalipaistosta sekä mustikka-sipulihilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90 €
 

Jälkihyvää:

Haraldin suklaakakkua, raparperi-kanelimoussea ja kirsikka-raakasuklaahilloketta -L, G
Tai
 
Mustikka-rosmariinimoussea, vadelma-inkiväärihilloketta, vihreää kardemummakastia sekä keksimurua. (Voidaan valmistaa gluteenittomana ja maidottomana)
 

Lisätiedot:

 
Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä tai kilviltä pöytiin passattuna, pää- ja jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopiva juomapaketti, kysy lisää! 
 
Pikkujoulujen aikaan suosittelemme tekemään pöytävarauksen ja pikkujoulumenun ennakkotilauksen hyvissä ajoin.
 

tiistai 8. marraskuuta 2016

Varaa paikkasi Viikinkiravintola Haraldin Isänpäiväpitoihin


Varaa pöytäsi hyvissä ajoin

Alkuherkut viikinkilaivasta:

Kylmäsavulohta ja ryytisinappikastia, Rapumoussea, Tervatiinun silakoita, Punaviinisilliä, Savustettua saksanhirvenpaistia ja tervapuolukkaa, Saunapalvattua porsaankasleria sekä omena-sinapinsiemenhilloketta, Broileri-juustosalaattia, Pekoni-papusalaattia, Punajuuriwaldorfia, Karhunlaukka-perunasalaattia, Kaali-kurkkusalaattia, Marinoituja kasviksia, Salaattimaan antimia ja yrttivinegretteä, Kiviarinaleipää ja Saaristolaisleipää, kirnuvoita ja talon yrttituorejuustoa

Pääruokavaihtoehdot:

Broileria Birkan tarhasta -L, G
Pariloitua broilerinrintaa ja rosmariinimoussella aateloitua leppäsavujuustolastua, Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 39,90 €

Härkää Tapion mailta -G
Pariloitua häränniskaa ja porsaankylkeä, omena-sinapinsiemenhilloketta, terva-pippurikastia, leppäsavujuustoperunaa sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 43,80 €

Lohta Ahdin valtakunnasta -VL,G
Paahdettua merilohta, rapumoussea ja rapukastia, palsternakka-perunamuusia sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 45,80 €

Häränfileetä karhunkaatajan tapaan -G
Härän sisäfileetä, härkäsalamia ja karhuvoita, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, katajanmarja-karpalokastia sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 51,60 €

Punajuuripihvit ryytimaalta
Punajuuri-tattaripihvejä ja kirsikkasiirapilla koristettua vuohenjuustoa, tattikastia, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, nyhtöpapu-kaalipaistosta sekä mustikka-sipulihilloketta.
Menu tällä pääruualla 37,90 €

Jälkihyvää:

Helgan karhunvadelma-valkosuklaakakkua, kahvia tai teetäPikkuviikingeille (alle 12 v.)
Hulda Hupakon broileria -L, G
Pariloitua broilerinrintaa, tummaa mustaherukkakastia, tomaattihilloketta, paahdettuja juureksia sekä viikinkien kilpiperunoita.
Menu tällä pääruualla 12,90 €


Ivar Iloisen härkää -L, GYlikypsää häränniskaa, terva-pippurikastia, mustikka-sipulihilloketta, paahdettuja juureksia sekä juustoperunaa..
Menu tällä pääruualla 12,90 €


Kalastaja-Eemelin lohta -VL, G
Paistettua merilohta, rapukastia, paahdettuja juureksia sekä palsternakka-perunamuusia.
Menu tällä pääruualla 12,90 €
 


Lisätiedot
Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä, pääruuan valintasi mukaan sekä jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopivat juomapaketit, kysy lisää!
www.ravintolaharald.fi
#isänpäivä
#ravintolaharald
#isänpäiväherkkuja