Olen Rudolf Rohkea, täältä Helsingin Viikinkikylästä. Kävin teille keväisellä ja ansiokkaalla ryöstöretkellä naapuri kunnassa. Kolme päivää samoiltuani metsissä ja pelloilla törmäsin vanhaan ystävääni joka kertoi ryöstäneensä kyseisen repeptin muutama hetki sitten ja päätimme testata sitä ja lopputulos miellytti meitä niin paljon joten päätimme kaataa kurkusta vielä muutaman ämpärillisen kylmää ja maukasta o.....🔪💪
Juustollatäytetty karitsan entrecote 2:lle
Karitsan entrecote 280g
Fetajuusto 40g
Tomaatti 90g/1kpl
Punasipuli 20g
Persilja 10g
Suola
Mustapippuri
Fetajuusto 40g
Tomaatti 90g/1kpl
Punasipuli 20g
Persilja 10g
Suola
Mustapippuri
Leikkaa lihat halki/perhosiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Tee täyte pilkkomalla tomaatti ja sipuli kuutioiksi, murskaa feta joukkoon, silppua persilja. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Jaa täyte karitsojen päälle ja rullaa ne kiinni. Sulje rullat hammastikuilla. Grillaa lihat kiinni, ja kääri folioon, grillaa 10min, ja hauduta 30min.
Tarjoile uuniperunan kanssa, kääri perunat tiukaksi folioon ja laita saunan pesään 50min.
Kevät terveisin Rudolf Rohkea
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald