Viikinkikylien patavahdit ovat suuressa viisaudessaan keränneet retkiltään uusia herkullisia makuja pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Uusista raaka-aineksisista maininnanarvoisia ovat ...esim. myskisorsaa, lipstikkavoissa paahdettua siikaa, Savumuikkuja Lieksasta, pitkään haudutettu porsaan revittyä niskaa tai vaikkapa valkosuklaalla aateloitu kehäkukkajäätelö sekä monia muita herkkuja on koottua kilville, kiville sekä pujotettu miekkoihin. Toki muutamia jo klassikoiksi nousseita herkkuja on säästetty listoilla, mummuassa Aifurin lammassärä, tervajäätelö sekä tervasilakka ovat saaneet viikinkien keskuudessa niin kovan suosion, ettei niitä uskalla edes hurjinkaan kyökin valtias listoilta poistaa. Herkkujen seuraksi on koottu puhtaan pohjoisen luonnon parahimpia yrttejä, marjoja sekä sieniä. Haraldissa ei tarvitse tyytyä maistelemaan vain yhtä annosta, vaan parhaimman läpileikkauksen Haraldin monipuolisesta makumaailmasta saa kiville, kilville tai miekkoihin tehdyistä herkuista, joista voi yhdellä istumalla maistella erilaisia makupaloja viikinkien maailmasta.

Palvelusväkemme osaa suositella laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivan makuretken, jonka jälkeen vaativinkin viikinki voi vain myhäillä tyytyväisenä täysin vatsoin ja iloisin mielin. Käy tutustumassa uuteen ruokalistaan osoitteessa www.ravintolaharald.fi
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/Näytä lisää
Herkullinen pikkujoulumenu -30 % ennakkovaraajalleVarmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin Menukokonaisuus sisältää runsaat alkuherkut viikinkilaivaan laitetusta noutopöydästä, valitsemanne herkullisen pääruuan ja pikkujoulujen menukokonaisuuden kruunaa suussa sulava jälkihyvä:
Alkuherkut viikinkilaivasta:
Vaniljapontikalla graavattua lohta ja tervasinappikastia, jokirapumoussea, maalaissinapilla aateloitua silliä, Tervatiinun silakoita, katajamarjasilakkaa, omenasavustettua porsaanfileetä ja omenatimjamihilloketta, Viikinkien pekonirosollia, hirvisalamia ja tervattuja puolukoita, metsäsienisalaattia, juustoista perunasalaattia, saksanpähkinöillä aateloitua sellerisalaattia, yrttimarinoituja kasviksia, salaattimaan antimia ja raparperivinaigretteä, Saaristolaisleipää ja kiviarinaleipää, kirnuvoita sekä talon yrttituorejuustoa
Menukokonaisuuksien pääruokavaihtoehdot:
1. Ingridin kasvisherkku
Vuohenjuustolla aateloitua bataatti-perunakakkua, omenaista porkkanapaistosta ja pähkinämoussea sekä sinappista punajuurikastia
Menukokonaisuus tällä pääruualla 38,60 €
2. Viikunanpoimijan broileria
Viikuna-pekonimoussella kuorrutettua broilerinrintaa, tummaa vadelmakastia ja viikinkien kilpiperunaa, hunajaisia juureksia sekä omena-timjamihilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90 €
3. Lohta Ahdin valtakunnasta
Pihlajankukkasiirapilla ja leipäjuustolla aateloitua merilohta, vaaleaa Viisauden viini-kastia ja leppäsavujuustoperunaa, hunajaisia juureksia ja herukka-konjakkihilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,80 €
4. Härkää Tapion mailta
Grillattua härän ulkofileetä aateloituna pihlajankukkasiirapilla ja leipäjuustolla, pontikan keittäjän kaarnikkakastia ja leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, hunajaisia juureksia ja herukka-konjakkihilloketta
Menukokonaisuus tällä pääruualla 45,90 €
5. Härän sisäfileetä ja porsasta Jurmo Vapaan tapaan
Pariloitua härän sisäfileetä ja pitkään kypsytettyä porsaanniskaa aateloituna ryytisinappi-smetanalla, kermaisen pehmeää suppilovahverokastia ja perunakakkua, omenalla lepytettyä punajuurta sekä tervattuja puolukoita
Menukokonaisuus tällä pääruualla 55,60 €
6. Nornien herkkukilpi
(valmistetaan vähintään kahdelle)
Kilvelle laitetaan pariloitua myskisorsanrintaa, punahirven karetta sekä pitkään haudutettua lammassärää, kermaisen pehmeää suppilovahverokastia ja tummaa pihlajanmarjakastia, leppäsavulla lepytettyä juustoperunaa, viikinkien kilpiperunaa, hunajaisia juureksia sekä kaarnikalla maustettuja valkosipulinkynsiä
Menukokonaisuus tällä pääruualla 62,20 €/hlö
Jälkihyvää:
Pähkinöillä ja vaahtokarkeilla aateloitua suklaatorttua, mustikkamoussea sekä glögipäärynähilloketta
Tai
Villimansikkasorbettia, mansikka-mustikkahilloa ja murustettua mantelikeksiä
Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä, pää- ja jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopiva juomapaketti, kysy lisää!
Pikkujoulujen aikaan suosittelemme tekemään pöytävarauksen ja pikkujoulumenun ennakkotilauksen hyvissä ajoin. Menut myynnissä 1.11.-22.12.2013.