Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 26. toukokuuta 2017

Viikinkiravintola Haraldin mahtava kesätarjous.


50€:n lahjakortti 30€:lla ravintoloista tai verkkokaupasta http://shop.ravintolaharald.fi . Lahjakortit myynnissä 15.5-30.6.2017 tai niin kauan kun niitä riittää. Kortit voimassa 1.7-30.10.2017. hae omasi pian.


www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald

tiistai 23. toukokuuta 2017

Aurinkoiset terveiset Haraldin patavahdeilta!

Asiakkailtamme tulee paljon kyselyitä annosten laktoosittomuudesta ja/tai gluteenittomuudesta. Monet maukkaista annoksistamme ovat jo valmiiksi laktoosittomia tai gluteenittomia ja suurimman osan saamme pienillä muutoksilla muokattua sopivaksi näihin ruokavalioihin.

Parhaiten asia selviää aina paikan päällä kylänväen kanssa jutustellen, asiantunteva tarjoiluväki osaa kyllä neuvoa kiperimpienkin ruokavalioiden kanssa ja sopivaa suuhunpantavaa löytyy jokaiselle.

Oletko jo maistanut suussa sulavaa Freijan suklaakaakkua joka on laktoositon ja gluteeniton?www.ravintolaharald.fi

Sannan parempi raparperisiirappi
Tulipa mieleen, että raparperiaika alkaa olla kohta käsillä. Jos raparperia on siinä talon nurkalla eikä aina tiedä, että mitä siitä kaikesta tekisi, niin siirappia kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Raparperisiirappia voi käyttää esimerkiksi kesäisissä booleissa tai kuohuviinin mausteena tai vaikka ihan sellaisenaan jätskin kastikkeena.
Keitä kattilassa 1 l pilkottua raparperia, 5 dl sokeria ja 5 dl vettä. Keitä n. 25 minuuttia ilman kantta ja siivilöi sen jälkeen raparperit pois. Jos haluat saada paksumpaa siirappia, jatka keittämistä vielä tämän jälkeen. Mitä pitempään keittelet, sitä paksumpaa siirappia saat. Anna siirapin jäähtyä ennen kuin pullotat sen.
Ohut ja juokseva siirappi sopii parhaiten juomien sekaan.
 

www.ravintolaharald.fi