YLVAN KASVISMIEKKA
Viikinkimiekassa kypsennettyjä kasvimaan antimia kera punajuuriperunaröstin, täyteläistä juustokastia, hunajaisia juureksia, karviaishillokkeen sekä Saloniemen emännän Vetajuuston kera.
Sawonmaan lentäväinen
Rukiisen kuoren sisällä makoisiksi hautuneita juureksia, punajuuriperunaröstiä, torvisienistä keitettyä kastia ja pinaattipurjopaistosta. Peltolan tilan homejuustolla rikastettua kirnuvoita sekä savustettua omenaa.
KOTOTILAN KASVISKILPI
(valmistetaan vähintään kahdelle)
Kokoelma ryytimaan herkkuja, sisältäen viikinkimiekassa kypsennettyjä kasvimaan antimia, juureskukkoa, sienikastia, pariloitua vuohenjuustoa Kolatun tilalta. Peltolan tilan homejuustolla rikastettua kirnuvoita sekä pinaattipurjopaistosta lisänään savuomenaa, Saloniemen emännän Vetajuustoa, yrteillä ryyditettyjä valkosipuleita, karviaishilloketta ja perunoita kahdellakin tapaa, juustoista- sekä hiillosperunaa.
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/