Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 30. toukokuuta 2014

Egil Teräväkielen resepti kermaisesta lohikeitosta.

  
Ystävällisesti tervehdin teitä täältä Lahden viikinkikylästä.

Alkukesä hellii meitä nyt lämmöllä ja auringonpaisteella.
Kesäkuumalla on tylsää käyttää aikaa ruuan laittoon, joten ajattelin laittaa teille kevyen ja nopean ruuan.
  

Kermainen lohikeitto

Raaka-aineet neljälle

400g perunaa
150g porkkanaa
100g sipulia
8dl vettä
1 ½ tl suolaa
1/2tl maustepippuria (kokonaisia)
1 kpl laakerinlehteä
400g lohifileetä
2 dl kuohukermaa
1 puntti tuoretta tilliä


Valmistusohje

Pese ja kuori perunat ja porkkanat.
Pilko perunat, porkkanat ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi.
Lisää mausteet, hienonnettu sipulit ja paloitellut porkkanat.
Keitä miedolla lämmöllä noin 5 min.
Lisää paloitellut perunat ja keitä noin 10 min.

Sillä aikaan kun perunat kiehuvat, poista lohifileestä nahka ja ruodot.
Leikkaa fileestä isohkoja kuutioita.

Lisää keittoon kalapalat, kerma ja suola.
Kuumenna keitto kiehuvaksi ja keitä hiljalleen kannen alla noin 5 min.
Lisää lopuksi tilli.
   

Tarjoille kermainen lohikeitto ruisleivän ja voin kera.

Hyvää ja nautinnollista kesää teille kaikille toivottaa Egil Teräväkieli täältä Lahden viikinkikylästä.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
 — paikassa Viikinkiravintola Harald.

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Viikinkiravintola Haraldin herkullinen lounas klo 11.00 – 14.00 vko 22.




  Lounas sisältää runsaan salaattipöydän viikinkilaivasta, Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
http://www.ravintolaharald.fi/

Turun lounaslista on luettavissa täältä http://www.ravintolaharald.fi/lounas-turku

maanantai 26.05.
Kiovan porkkanainen sinihomejuustokeitto 8,00 €
Tattarikuorrutettua lohta sekä sinapinsiemenkastia 9,50 €
Viikinkiruhtinaan makkarapataa 9,50 €
Vuohenjuustolla aateloitu härän lehtipihvi 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €

tiistai 27.05.
Kasviksilla höystettyä kalakeittoa 8,00 €
Porsaan fileepihviä kaarnikkakastin kera 9,50 €
Punajuurilla ja kvinoalla täytettyjä lettuja 9,50 €
Haraldin lammassärää 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €

keskiviikko 28.05.
Petruksen palsternakkasosekeittoa 8,00 €
Swea mamman lihapullia ja suolakurkkukastia 9,50 €
Parsakaalilla täytetty kalarullaa valkoviinikastin kera 9,50 €
Grillattua myskisorsaa kera vadelmakastin 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €

torstai 29.05.
Helatorstaina tarjolla herkkuja a la carte-listaltamme alkaen 13,90€

perjantai 30.05.
Yrteillä rikastettua metsäsienikeittoa 8,00 €
Pippurin murskaajan häränfilepataa 9,50 €
Silakkapihvejä sekä savujuustokastia 9,50 €
Pariloitua peltopyytä ja pihlajanmarjakastia 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €

Viikinkipäällikönlounas 25,50 €
Päivän alkuruoka
Helgan Herkkulounas
Päivän jälkiruoka
   


Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/