Lähes 40 herkullista makua alku-, pää- ja jälkiruokana.
helposti verkkokaupastastamme http://shop.ravintolaharald.fi/
Menu valmistetaan vähintään kahdelle
Kuninkaan kestit
Haraldin hovi keräsi kesteihin parhaat herkkunsa. Pöytiin kannetaan näyttävä ateriakokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja erilaisia pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka synnyttää keskustelua ja saa vieraasi viihtymään Haraldin tunnelmallisessa kylässä. Eikä kukaan ole vielä poistunut Kuninkaan kesteistä nälkäisenä. Vieraasi viihtyvät varmasti kun heittäydyt Haraldin ja Helgan kestittäviksi.
Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen, lahjaksi tärkeille henkilöille sekä kaikille herkkusuille.
Kuninkaan kestit sisältävät:
Lähes 40 herkullista makua alku-, pää- ja jälkiruokana
Ruuat näyttävästi aseteltuina viikinkien taistelukilpien päälle
Menujen ja makujen esittelyn
Ryhmällenne sopivan tunnelmallisen tilaratkaisun
Halutessanne ryhmälle viikinkikypärät
Lisämaksusta viikinkikaste rohkeimmille
Kuninkaan kestien ostaminen
Ryhmiä suosittelemme tekemään tilauksen tarjouspyynnön kautta tai soittamalla Haraldiin.
Kestit voi ostaa kätevästi myös Haraldin verkkokaupasta
Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin, joka lähetetään valintasi mukaan, joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai paperilla tulostettuna normaalissa postissa. Huomiothan, että Kuninkaan Kestit valmistetaan vähintään kahdelle.
Harald suosittelee pöytävarauksen tekemistä ja mainintaa Kuninkaan kesteistä. Näin varmistamme iltanne onnistumisen.
Kuninkaan kestit maksavat 69,30 €/henkilö (60,80 € Alv 0%) ja se valmistetaan vähintään kahdelle henkilölle.
Kuninkaan kestien lisäksi Harald suosittelee lahjakortin ostamista verkkokaupasta Viisauden viiniä ja Voimaolutta varten.
Kuninkaan kestien menu
Hakon Hyvän alkajaiskilpi
Kylmäsavuhaukea, paistettua turskankieltä, tervasilakkaa, lämminsavulohi¬moussea, riimiporoa, punajuurisiirapilla koristettua ankkarilletteä, maalaissalamia, mustikka-sipulihilloketta, tervattuja puolukoita, yrttiöljyssä pyöräytettyä kasvimaan antimia kera pähkinöiden ja siementen, pikkelöityjä siitakesieniä, pariloitua vuohenjuustoa sekä saaristolaisleipää ja perunarieskaa.
Knut Suuren kilpi
Pariloitua härän sisäfileetä, pitkään haudutettua villisiankaretta ja mureaa karitsanniskaa, juustoista kermaperunaa, viikinkien kilpiperunaa, hunajaisia juureksia, kuusenkerkkä-metsämarjakastia, suppilovahverokastia sekä tervattuja puolukoita.
Erik Voittoisan jälkikilpi
Kahden suklaan kaakkua, rapeita räiskäleitä, ruokosokerin kera paahdettua pitojuustoa, salmiakki-valkosuklaamoussea, tervajäätelöä, vihreällä kardemummalla maustettua kermajäätelöä, puolukka-kanervankukkasorbettia, omena-tyrnihilloa, kirsikkahilloa sekä lakkoja.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald