Piiat ja rengit toivottavat sinut tervetulleeksi Kuopion Viikinkiravintola Haraldiin herkuttelemaan Suuri-Savontie menukokonaisuudella. Menu on saanut vaikutteita Pohjois-Savon maakuntatuotteista sekä järvisestä luonnosta. Kolmen ruokalajin menu on myynnissä huhtikuun loppuun asti. Ankarat taistelut hävittyään hämäläisille vuonna 1050, viikingit suuntasivat matkansa kohti pohjoista Suurta Savontietä pitkin. Hämeen taisteluissa oli menetetty sotasaaliiden lisäksi arvokkaat reseptit. Viikingeistä nuorimmat etsivätkin Savosta uutta maata ja omaisuutta itselleen. Harvaan asutulla alueella elintilaa riitti yllin kyllin.
Metsiä ja järviä kolutessaan viikingit löysivät luonnon tarjoamia uusia, heille tuntemattomia herkkuja pataan pantavaksi.
Olemme vaalineet viikinkien ruoanlaittotaitoa ja alueellista ruokakulttuuriamme, kun täten tarjoamme Teille maittavan kolmen ruokalajin aterian
Metsiä ja järviä kolutessaan viikingit löysivät luonnon tarjoamia uusia, heille tuntemattomia herkkuja pataan pantavaksi.
Olemme vaalineet viikinkien ruoanlaittotaitoa ja alueellista ruokakulttuuriamme, kun täten tarjoamme Teille maittavan kolmen ruokalajin aterian
Sigurd Suvasveen Savusärkisoppoo Kylän padoissa keiteltiin juustoista savusärkikeittoa. Loihtihan Sigurd mukaan myös muikunmädillä kruunatun saaristolaisleivän.

Halthor Hapannuaman Hirvenulkofileetä Pariloitu hirvenulkofilee saa lisäkseen punajuuri-perunaröstiä, voissa paistettua palsternakkaa sekä kastia karpaloista.
Lisäsipä Halthor vielä mielimarjojaan, puolukoista ja pihlajanmarjoista keitettyä hilloa.
Halthor Hapannuaman Hirvenulkofileetä Pariloitu hirvenulkofilee saa lisäkseen punajuuri-perunaröstiä, voissa paistettua palsternakkaa sekä kastia karpaloista.
Lisäsipä Halthor vielä mielimarjojaan, puolukoista ja pihlajanmarjoista keitettyä hilloa.
Tule sinäkin Kuopion Viikinkikylään uutta menua maistelemaan.