Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Hyvvää päivää täältä Oulun Haraldista!




Kesä kolukkuttellee ovia ja lämmintäkin on jo vähän piisannu, mutta meillä täällä Oulun Viikingeillä onpi kuumemmat tunnelmat , kun tuo meijjän Karvanaama Juuhan keksi kokkeilla tämmöstä ” tulista” ri...nkkiä ,nimeltään ”Flaming Berzerk” , eli suomeksi ja ouluksi ”Palava Berserkki”. Nuo Berserkithän oli tunnetusti semmonen vähän äkänen ja ärjy klaani Viikinkien muihin klaaneihin verrattuna, joten tämä näyttävä ja todella makoisa rinkki soppii enemmän kuin hyvin tähän, ja toki monneen muuhunki tarkotukseen .
Elikkäs Palavaan Berserkkiin tulleepi:

jaloa Jaloviinaa 4cl
Cointreau dash
pakastemarjoja(kaikki plaadut käy)
karpalomehua
kuusenkerkkää
kanelia hyppysellinen
jäitä
 


Sekoita blenderissä marjat, mehu, kuusenkerkkä ja jäät.
Sittes laita väkevämmät eri kuppiin (muista maistella aina tietenkin, ennen lissäämistä, että esim. esim. jalosukuisen viinan plaatu on kohillaan, eihän sitä pillaantunutta tahi huonoplaatusta voine laittaa! ). Sytytä viina tulentekovälineellä ja heitä hyppysellinen kanelia joukkoon, niin saat kivan erikoistehosteen.
Kaaja lopuksi palava viina marjoista ja mehusta tehdyn pohjan päälle, lissää halutessasi jokunen marja vielä päälle koristeeksi ja sitten ei muuta kun nauttimmaan !
Passaa muuten ihan melekeen kaiken naposteltavan kanssa tahi ihan vain sellaisenaan siemailtavaksi.
P.S. Karvanaamallakin on vielä parta tallella, joten olokaa Tekin varovaisia noitten tulien kanssa !
  


Tällä errää ei muuta kuin ihanaa, lämmintä kessää kaikille ,joka niemen notkoon ja saarelmaan!

toivottaa Harald Oulun kylänväki, Juuhan Karvanaama ja
Freyja Hemaiseva
kyläpäällikkö

Viikinkiravintola Harald Oulu
Kirkkokatu 16
90100 Oulu
oulu@ravintolaharald.fi
www.ravintolaharald.fi

pidätämme oikeudet muutoksiin
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/

Käy noutamassa Ilmainen 10€ alennusseteli


Käy noutamassa Ilmainen 10€ alennusseteli Viikinkiravintola Haraldin verkkokaupasta http://shop.ravintolaharald.fi/


tiistai 10. kesäkuuta 2014

Haraldin uusi luomu viisauden viini






Odin, viisauden ja taistelun Jumala tunnettiin mystisesti hankituista kyvyistään. Odin oli yksisilmäinen, koska oli antanut toisen silmänsä pois saadakseen juoda viisauden lähteestä. Tarun mukaan Odin eli pelkästä viinistä.




PUNAVIINI:
Alicanten kuuma ja aurinkoinen ilmasto on kypsyttänyt Monastrell-punaviinin rypäleet niin, että tämän viinin aromimaailma on runsas, tumman marjaisa sekä hieman yrttinen.


VALKOVIINI:
Harald Viisauden Viini Airen-Macabeo on tuoksultaan runsaan hedelmäinen sekä kukkea. Maku on raikkaan hapokas sekä pehmeä.

Tervetuloa maistelemaan

www.ravintolaharald.fi

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Viikinkiravintola Haraldin herkullinen lounas klo 11.00 – 14.00 vko 24.


Lounas sisältää runsaan salaattipöydän viikinkilaivasta, Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
http://www.ravintolaharald.fi/

Turun lounaslista on luettavissa täältä http://www.ravintolaharald.fi/lounas-turku

maanantai 09.06.
Kermaista lohikeittoa 8,00 €
Pippuroitua broilerinrintaa ja mustajuurikastia 9,50 €
Birgerin papukakkua vuohenjuusto kera 9,50 €
Härkää ja makkaraa miekassa 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €

tiistai 10.06.
Punajuuriseljankaa ja smetanaa 8,00 €
Nyhtöpossulla ja kasviksilla täytettyä rieskaa 9,50 €
Paistettuja muikkuja ja yrtti-munakokkelia 9,50 €
Paahdettua myskisorsanrintaa ja pähkinäkastia 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €

keskiviikko 11.06.
Sarvipään riistalihakeittoa 8,00 €
Mustaherukalla maustettua lohta 9,50 €
Haudutettua spelttiä ja kermamuhennettua punajuurta 9,50 €
Peltopyynrintaa ja pekoni-puolukkakastia 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €

torstai 12.06.
Helgan hernerkeittoa ja pannaria 8,00 €
Alex Suuren lihapullat ja jänkhäkonjakkikastia 9,50 €
Bulgurin höyryävä kasvispata 9,50 €
Grillattua siikaa ja sienikastia 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €

perjantai 13.06.
Kevätsipuli-perunasosekeittoa 8,00 €
Grillattua porsaan lehtipihviä ja tsatsikikastia 9,50 €
Mantelikalaa, kasvispaistosta ja keisarinkastia 9,50 €
Yön yli haudutettua karitsanniskaa 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €

Viikinkipäällikönlounas 25,50 €
Päivän alkuruoka
Helgan Herkkulounas
Päivän jälkiruoka
  

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/