
Lahden Haraldin väki kutsuu sinut uusien makujen maailmaan. Hämeen Härkätie Retkessä pääset herkuttelemaan kolmen ruokalajin kokonaisuuden, joka on saanut vaikutteita Hämeen alueen ruokakulttuurista sekä alueen viikinkihistoriasta.
Vuonna 1050 jaarli Freygeirr kokosi joukot ja he purjehtivat ryöstöretkille Hämeeseen. Matka eteni tahmeasti, kun reitin varrella viikingit kohtasivat vaikeaa maastoa, linnavuoria sekä taisteluhenkisiä hämäläisiä. Freygeirr kohtasi Egilin ja Brusin joukot Hyömäen edustalla tarkoituksena ryöstää turkisvarasto. Hämäläiset antoivat kuitenkin tiukan vastuksen ja näin ollen joukot erkaantuivat ja hävisivät taistelun.
Retkessä pääsee herkuttelemaan järvestä pyydetyllä
siialla. Pääherkuksi on puolestaan käyty riistametsällä ja
retken kruunaa lämpöinen kotijuusto makeiden
hillojen kera.
Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan uusi menu!
T:Lahden Viikinkikylän väki
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/ — paikassa Viikinkiravintola Harald.

Oulun Viikinkiravintola Harald on loihtinut ihanille vierailleen herkullisen kausimenun. Kolmen ruokalajin menu on saanut vaikutteita Oulun alueen ruokakulttuurista sekä historiasta.
.jpg)
VARJAKAN SIIKATARTAR L
Liuskekivelle laitoimme potturieskaa, johon sisälle siikamoussa, sitten vierelle muualta ryöstöretkellä haettua rucola-heinää ja vielä päälliseksi marinoitua punasipulia sekä punaherukka-vinegretteä.
OLOF OIKEAMIELN LEIPÄJUUSTOPOSSUA VL,G
Paistoi Olaf Oikeamieli possun sisäfileen oikein suussa sulavaksi kera leipäjuustokastin. Lisukkeiksi laitto hän ryynättyjä lanttuja sekä pottukakkua. Koko kommeuden hän vielä siveli Tervapovarin tervalla, jotta tulisi tästä vieläkin makkoisampaa!
HILLALUMMOUS FREYJAN TAPAAN
Päätteksi suut makiaksi pannaan Freyja Hemaisevan Hillalummouksella :Puolukkaista jäätelöö kera hillojen ja karpalo-kaurakeksin, päälle hieman Freyja laittoi kuusenkerkkäsiirappiakin. Kuinka ihanaa onpi tää!
37,90€
Menun keralle kurkun kostukkeeksi kylän väki suosittelee
Haraldin Tervaolut – 5,3% 0,33l/7,20€
tai
Hochheimer Dauhaus Riesling, Saksa 39 € /plo
tai
Rosemount Shiraz, Australia 40€ /plo
Viikinkiravintola Harald Oulu
Kirkkokatu 16, 90100 Oulu
Ma 11-21,Ti 11-22, Ke – Pe 11-23, La 12-23, Su 15-21
P. 044-7668000
oulu@ravintolaharald.fi
Kyläpäällikkö Freyja Hemaiseva alias Heidi Pagani, heidi.pagani@ravintolaharald.fi
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/ — paikassa Viikinkiravintola Harald.

Lounas sisältää
runsaan salaattipöydän viikinkilaivasta, Patavahtien herkullisen keiton, talon
leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
http://www.ravintolaharald.fi/
maanantai 24.02.
Speltillä rikastettua tomaatti-basilikakeittoa 8,00
€
Viikinkien grillikastilla siveltyä broilerinrintaa
9,50 €
Paistettua hietakampelaa sekä yrttijugurttikastia
9,50 €
Häränfileetä ja possua miekassa 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €
tiistai 25.02.
Björn Metsämiehen riistalihakeittoa 8,00 €
Sienikastilla gratinoitua uunilohta 9,50 €
Juustoisia kasvispihvejä ja linssimuhennosta 9,50 €
Myskisorsanrintaa ja tummaa kirsikkakastia 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €
keskiviikko 26.02.
Leif Retkeilijän maissikeittoa 8,00 €
Lindströmin pihvejä ja kaarnikkakastia 9,50 €
Silakkapihvejä ja kylmää kapriskastia 9,50 €
Valkosipulirelissillä aateloitu häränpihvi 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €
torstai 27.02.
Helgan hernerokkaa ja pannaria 8,00 €
Kasviskaalikääryleitä sekä perunakakkua 9,50 €
Hirvenlihamakkaraa ja perunapaistosta 9,50 €
Viisauden viinissä haudutettua siikaa ja
sienikastia 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €
perjantai 28.02.
Fransmannien sipulikeittoa 8,00 €
Pippurilla ja pekonirouheella aateloitu porsaan
lehtipihvi 9,50 €
Juustoista kalarullaa sahrami-omenakastin kera 9,50
€
Grillattua häränniskaa ja savujuustokastia 17,50 €
Viikinkipäällikön lounas 25,50 €
Viikinkipäällikönlounas 25,50 €
Päivän alkuruoka
Helgan Herkkulounas
Päivän jälkiruoka
Turun Haraldin lounas tarjoillaan klo. 12.00-14.00
Lounasvaihtoehdot ovat: vaihtuva päivän kala,
kasvis tai liha hintaan 9,50eur.
Hintaan sisältyy alkusalaatti tai -keitto sekä
pääruoka pöytiin tarjoiltuna.
Kahvin tai teen noutopöydästä.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/