Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 3. maaliskuuta 2017

Heipat täältä Pohjosesta Oulun Viikinkipirtistä.Hoitovapaan jälkeen ollaan palailtu takaisin hellan ja kapustojen ääreen keittelemään muiden Viikinkien kanssa; mukavaa.
Karhunvattuhilloa keitellessä Viikinkikylän vieraille, alkoi tekemään mieli vadelmaista pannacottaa. Joten pitihän se tekasta. Tässäpä teille siitä resepti.
Vadelma- valkosuklaapannacotta (4 ann.)


2 liivatelehteä
50 g vadelmia
2 dl kuohukermaa
2 rkl sokeria
100 g valkosuklaata
200g turkkilaista jogurttia
1 tl vaniljasokeria
Upota liivatelehdet kylmään veteen. Kiehauta kerma, vadelmat ja sokeri kattilassa. Siirrä kattila pois levyltä.
Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota liivatteet kuuman kerman joukkoon. Paloittele suklaa kattilaan kuuman kerman ja vadelmien joukkoon; sekoita tasaiseksi (niin että suklaa on kokonaan sulanut).
Sekoita jäähtyneeseen kermaseokseen jogurtti ja vaniljasokeri. Kaada seos annoslaseihin ja hyydytä pannacottaa jääkaapissa. (Kannattee hyydyttää pannacottaa parisen tuntia että saat hillon pysymään hyvin päällä; ettei se uppoa.)

Vadelmahillo
200 g vadelmia
0,5 dl vettä
3 rkl sokeria
Keitä vadelmia, vettä ja sokeria noin 5 minuuttia. Sekoittele välillä. Jäähdytä. Annostele hillo pannacottien päälle.
 

Mukavaa kevään odotusta kaikille ja tulkaahan pistäytymään pirtissä!
Terkuin Hulda
www.ravintolaharald.fi
#oulu
#ravintolaharald