Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Emplan marjapiirakka


Kevät ja kesä tuo mukanaan kaikenlaista juhlaa ja illanistujaista. Ajateltiin ihan pikkusen helpottaa tämmöisellä monikäyttöisellä piirakkataikinan ohjeella.
Taikinan taika piilee siinä, että tätä ei sen kummemmin tarvitse vatkata, vaivata tai nyppiä vaan taikinan kohottaa leivinjauhe.
4 kpl Kananmunia
4 dl Sokeria
4 dl Maitoa/kermaa
1 dl sulatettua voita
8 dl vehnäjauhoja
6 tl leivinjauhetta
Täytteet oman maun mukaan:
 omenaa, kanelia ja sokeria tai raparperia ja sokeria tai marjoja ja sokeria


Mittaa kulhoon sokeri ja riko kananmunat – sekoita, lisää joukkoon nesteet.
Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe omaan kuppiinsa ja lisää jauhot taikinan sekaan.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille tai jaa erikokoisiin vuokiin. Lisää vielä taikinan päälle valitsemasi täytteet.
Paista 200 asteessa n. 25-35 min

tiistai 30. toukokuuta 2017

Nyt lähtee kesän lahjakortit uskomattomalla tarjouksella


Viikinkiravintola Haraldin mahtava kesätarjous.
50€:n lahjakortti 30€:lla ravintoloista tai verkkokaupasta http://shop.ravintolaharald.fi . Lahjakortit myynnissä 15.5-30.6.2017 tai niin kauan kun niitä riittää. Kortit voimassa 1.7-30.10.2017. hae omasi pian.


www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald