Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 13. joulukuuta 2011

HÄRKÄÄ JA POSSUA ROBERT PITKÄMIEKAN TAPAAN


Lankulle on grillattu härän sekä porsaan ulkofileetä (yht. 300 g), tykönänsä viikinkien kilpiperunaa, savustetulla chilillä rikastettua Peltolan tilan kirnuvoita, sinapilla ja tervalla maustettua kastia, Waldorffin ruhtinaan punajuurisalaattia, savumantelirouhetta sekä ryytimaan raikasta salaattia.

Robert Pitkämiekka, oli Englannin kuningas Vilhelm Äpärä isä. Tästä polveutuvat kaikki Englannin kuninkaat..." Orkneylaisten saagassa todetaan näin: "Jaarli Rögnvaldr meni naimisiin Hrolf Nenän tyttären Ragnhildrn kanssa: heidän poikansa Hrolfr valtasi Normandian. Tämä Hrolfr oli niin isokokoinen, että yksikään hevonen ei jaksanut häntä kantaa, sen takia häntä kutsuttiin Hrolfr Kävelijäksi. Rouenin jaarlit ja Englannin kuninkaat ovat hänen jälkeläisiään."

Pidätämme oikeudet muutoksiin
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/