Äitienpäivä Viikinkiravintola Haraldissa
http://www.ravintolaharald.fi/
Tule herkuttelemaan äitienpäivänä 8.5 Haraldiin. Muistathan tehdä pöytävarauksen ja varmistaa paikkasi iloisiin pitoihin. Haraldista saatavilla myös lahjakortteja kevään juhliin.
Äitienpäivämenu
Hinta sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan
Alkuherkut noutopöydästämme:
Herkkuja notkuva alkuruokapöytämme sisältää: Savusaunassa muhitetulla hirvenpaistilla rikastettua ohrasalaattia, Pontikalla siveltyä graavilohta, Suutarinlohta, Omenasavulla lepytettyä possunfileetä, Maalaispateeta, Tervatiinun silakoita Saloniemen vetajuustolla maustettua perunasalaattia, Waldorffin Ruhtinaan punajuurisalaattia. Tervattuja puolukoita, Mustikkaista sipulihilloa, Gunhild-mummon tillikurkkuja, Nokkosilla marinoituja ryytimaan herkkuja, Tyrnillä höystettyjä valkosipulin kynsiä, Salaattimaan antimia, Savupöntön manteleita, Saaristolaisleipää, kuivaleipää, riihileipää ja voita Helgan kirnusta.
Pääruokavaihtoehdot pöytiin passattuna:
1. Veneentervaajalohta Skotlannin nummilta Pariloitua merilohta, Yorkshiren pannukakkua tervasilakkatartarilla täytettynä, aniksella maustettua kastia, rosmariini-hunajajuureksia ja punajuuri-sellerisalaattia omenalla ja mantelilla höystettynä. Menu tällä pääruualla 33,80€
2. Broileria vuohitarhan takaa Pariloitua broilerinrintaa, yrteillä ja tomaatilla maustettua Kolatun tilan vuohenjuustoa, viikinkien mausteperunoita, Viisauden viinikastia, rosmariini-hunajajuureksia ja punaherukkahilloketta. Menu tällä pääruualla 29,20€
3. Siegfried savustajan häränfileetä Savustettua härän sisäfileetä, kuningatarkastiketta, leppäsavujuustolla maustettuja perunoita, rosmariini-hunajajuureksia ja savu-chilivoita. Menu tällä pääruualla 39,70€
4. Huldan parempi pannu villistä ja vähemmän villistä possusta Pariloitua villisian ulkofileetä, villisikamakkaraa, possunkylkirullaa, punajuuripyttipannua, papu-linssi-muhennosta, terva-sinappikastia, nokkossinappia ja raparperihilloa. Menu tällä pääruualla 35,50€
5. Kasvimaan ruhtinaan juustoherkku Tomaateilla ja vuohenjuustolla aateloitua Yorkshiren vanukasta, kylmäsavustettua tofua, kurpitsa-perunakakkua, papu-linssimuhennosta, kastia emmentalin laaksosta, yrttiöljyä ja tyrnillä maustettuja valkosipuleita. Menu tällä pääruualla 28,70€
Jälkihyvää noutopöydästämme:
Valkosuklaakakkua vadelma-omenahillolla maustettuna ja nokipannukahvia sekä teetä.
Pikkuviikingeille (alle 12 v.)
Helgan broileria tai Mesikämmenen karhunakkeja Molemmat annokset saavat lisukkeeksi ransmannien perunat. Hinta 10 €/pikkuviikinki sisältäen jälkiruokapöydän
Terveisin
Haraldin kylien iloinen väki
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
Tule herkuttelemaan äitienpäivänä 8.5 Haraldiin. Muistathan tehdä pöytävarauksen ja varmistaa paikkasi iloisiin pitoihin. Haraldista saatavilla myös lahjakortteja kevään juhliin.
Äitienpäivämenu
Hinta sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan
Alkuherkut noutopöydästämme:
Herkkuja notkuva alkuruokapöytämme sisältää: Savusaunassa muhitetulla hirvenpaistilla rikastettua ohrasalaattia, Pontikalla siveltyä graavilohta, Suutarinlohta, Omenasavulla lepytettyä possunfileetä, Maalaispateeta, Tervatiinun silakoita Saloniemen vetajuustolla maustettua perunasalaattia, Waldorffin Ruhtinaan punajuurisalaattia. Tervattuja puolukoita, Mustikkaista sipulihilloa, Gunhild-mummon tillikurkkuja, Nokkosilla marinoituja ryytimaan herkkuja, Tyrnillä höystettyjä valkosipulin kynsiä, Salaattimaan antimia, Savupöntön manteleita, Saaristolaisleipää, kuivaleipää, riihileipää ja voita Helgan kirnusta.
Pääruokavaihtoehdot pöytiin passattuna:
1. Veneentervaajalohta Skotlannin nummilta Pariloitua merilohta, Yorkshiren pannukakkua tervasilakkatartarilla täytettynä, aniksella maustettua kastia, rosmariini-hunajajuureksia ja punajuuri-sellerisalaattia omenalla ja mantelilla höystettynä. Menu tällä pääruualla 33,80€
2. Broileria vuohitarhan takaa Pariloitua broilerinrintaa, yrteillä ja tomaatilla maustettua Kolatun tilan vuohenjuustoa, viikinkien mausteperunoita, Viisauden viinikastia, rosmariini-hunajajuureksia ja punaherukkahilloketta. Menu tällä pääruualla 29,20€
3. Siegfried savustajan häränfileetä Savustettua härän sisäfileetä, kuningatarkastiketta, leppäsavujuustolla maustettuja perunoita, rosmariini-hunajajuureksia ja savu-chilivoita. Menu tällä pääruualla 39,70€
4. Huldan parempi pannu villistä ja vähemmän villistä possusta Pariloitua villisian ulkofileetä, villisikamakkaraa, possunkylkirullaa, punajuuripyttipannua, papu-linssi-muhennosta, terva-sinappikastia, nokkossinappia ja raparperihilloa. Menu tällä pääruualla 35,50€
5. Kasvimaan ruhtinaan juustoherkku Tomaateilla ja vuohenjuustolla aateloitua Yorkshiren vanukasta, kylmäsavustettua tofua, kurpitsa-perunakakkua, papu-linssimuhennosta, kastia emmentalin laaksosta, yrttiöljyä ja tyrnillä maustettuja valkosipuleita. Menu tällä pääruualla 28,70€
Jälkihyvää noutopöydästämme:
Valkosuklaakakkua vadelma-omenahillolla maustettuna ja nokipannukahvia sekä teetä.
Pikkuviikingeille (alle 12 v.)
Helgan broileria tai Mesikämmenen karhunakkeja Molemmat annokset saavat lisukkeeksi ransmannien perunat. Hinta 10 €/pikkuviikinki sisältäen jälkiruokapöydän
Terveisin
Haraldin kylien iloinen väki
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/