Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Äitienpäiväpidot Viikinkiravintola Haraldissa

Äitienpäivä Viikinkiravintola Haraldissa

http://www.ravintolaharald.fi/

Tule herkuttelemaan äitienpäivänä 8.5 Haraldiin. Muistathan tehdä pöytävarauksen ja varmistaa paikkasi iloisiin pitoihin. Haraldista saatavilla myös lahjakortteja kevään juhliin.

Äitienpäivämenu

Hinta sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan

Alkuherkut noutopöydästämme:

Herkkuja notkuva alkuruokapöytämme sisältää: Savusaunassa muhitetulla hirvenpaistilla rikastettua ohrasalaattia, Pontikalla siveltyä graavilohta, Suutarinlohta, Omenasavulla lepytettyä possunfileetä, Maalaispateeta, Tervatiinun silakoita Saloniemen vetajuustolla maustettua perunasalaattia, Waldorffin Ruhtinaan punajuurisalaattia. Tervattuja puolukoita, Mustikkaista sipulihilloa, Gunhild-mummon tillikurkkuja, Nokkosilla marinoituja ryytimaan herkkuja, Tyrnillä höystettyjä valkosipulin kynsiä, Salaattimaan antimia, Savupöntön manteleita, Saaristolaisleipää, kuivaleipää, riihileipää ja voita Helgan kirnusta.

Pääruokavaihtoehdot pöytiin passattuna:

1. Veneentervaajalohta Skotlannin nummilta Pariloitua merilohta, Yorkshiren pannukakkua tervasilakkatartarilla täytettynä, aniksella maustettua kastia, rosmariini-hunajajuureksia ja punajuuri-sellerisalaattia omenalla ja mantelilla höystettynä. Menu tällä pääruualla 33,80€

2. Broileria vuohitarhan takaa Pariloitua broilerinrintaa, yrteillä ja tomaatilla maustettua Kolatun tilan vuohenjuustoa, viikinkien mausteperunoita, Viisauden viinikastia, rosmariini-hunajajuureksia ja punaherukkahilloketta. Menu tällä pääruualla 29,20€

3. Siegfried savustajan häränfileetä Savustettua härän sisäfileetä, kuningatarkastiketta, leppäsavujuustolla maustettuja perunoita, rosmariini-hunajajuureksia ja savu-chilivoita. Menu tällä pääruualla 39,70€

4. Huldan parempi pannu villistä ja vähemmän villistä possusta Pariloitua villisian ulkofileetä, villisikamakkaraa, possunkylkirullaa, punajuuripyttipannua, papu-linssi-muhennosta, terva-sinappikastia, nokkossinappia ja raparperihilloa. Menu tällä pääruualla 35,50€

5. Kasvimaan ruhtinaan juustoherkku Tomaateilla ja vuohenjuustolla aateloitua Yorkshiren vanukasta, kylmäsavustettua tofua, kurpitsa-perunakakkua, papu-linssimuhennosta, kastia emmentalin laaksosta, yrttiöljyä ja tyrnillä maustettuja valkosipuleita. Menu tällä pääruualla 28,70€

Jälkihyvää noutopöydästämme:

Valkosuklaakakkua vadelma-omenahillolla maustettuna ja nokipannukahvia sekä teetä.

Pikkuviikingeille (alle 12 v.)

Helgan broileria tai Mesikämmenen karhunakkeja Molemmat annokset saavat lisukkeeksi ransmannien perunat. Hinta 10 €/pikkuviikinki sisältäen jälkiruokapöydän

Terveisin



Haraldin kylien iloinen väki




http://www.ravintolaharald.fi/

http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539

http://twitter.com/ViikinkiHarald

http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/