Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Tulkaapa perjantaina tai lauantaina maistelemaan Haraldin herkkuja satoa tapahtumaan Kuopioon.
SATOA KUOPIO FOOD FESTIVAL 2016. LÄHIRUOKAA & ELÄMYKSIÄ 26.-27.8.2016. SATOA KFF on paikallisten makujen juhla kävelykadulla keskellä Kuopiota! Tapahtumassa myytävien annosten raaka-aineet tulevat pääosin pohjoissavolaisilta yrityksiltä. Mukaan on ilmoittautunut jo yli 20 ravintolaa. Lisää tietoa päivitetään pian! http://satoa.fi/

tiistai 23. elokuuta 2016

Viikinkiravintola Harald Iso Omena on avattuTervetuloa vierailulle Viikinkien tuoreimpaan kylään Espoon Isoon Omenaan, jossa minä, Loa Lauhamieli johdan sopuisien ja lämminsydämisten viikinkien joukkoa. Kierreltyäni maita ja kyliä jos jonkinlaisia oli aika löytää paikka mihin soppakattila ja tulisija viimein pysyvästi asetellaan, ja mikäpä se olisi parempi paikka kuin vasta laajentunut tunnettu kauppapaikka Iso Omena. Kylämme väki on vallan innoissaan saadessaan toivottaa paikallisen väen tervetulleiksi tutustumaan mahtaviin makuihin joita paistinpyörittäjämme taiten esille laittavat. Joten tulkeehan käymään, pidämme kattilat tulilla myöhäiseen iltaan asti jotta päivällä vesillä olleet ehtivät paikalle myös!

Ystävällisin terveisin / Best Regards
Loa Lauhamieli
Kyläpiällikkö
Viikinkiravintola Harald Iso Omena
Piispansilta 11
02230 Espoo
tel.0447668061
iso-omena@ravintolaharald.fi
www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald #viikinkiravintolaharald #herkkujavaillavertaa