Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ilahduta ystävääsi Haraldin Lahjakortilla


Ilahduta tai muista ystävääsi, läheistäsi tai työkaveriasi merkkipäivänä Haraldin lahjakortilla. Se on oiva lahjavaihtoehto kaikille, jotka arvostavat hyvää ruokaa sekä reipasta palvelua. Harald tarjoaa kortin saajalle ikimuistoisen retken viikinkien maailman luonnon parhaiden antimien saattelemana.

             
Lahjakortti kirjoitetaan haluamallesi summalle ja lahjan saaja voi käyttää sen ruokaravintola Haraldissa niin ruoka- kuin juomatuotteisiin. Kortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

http://www.ravintolaharald.fi/tilaisuudet

Jurmo Vapaan EsittäytyyTampereen Viikinkiravintola Haraldin kyläpäällikkönä toimii
Jurmo Vapaa (alias Pasi Lepistö)Jurmo oli aikoinaan suolakauppias, joka levottomana kierteli majatalosta toiseen. Viikingit kaappasivat hänet ”oppaakseen” Pirkanmaan vesiä seilatessa. Jurmo otti lisänimekseen ”Vapaa”, sillä hän kuvitteli olevansa viikinkien matkassa omasta tahdostaan. Pilkkanimenä hänellä on Jurmo Joutilas, johtuen hänen tavastaan siirtää työnsä muiden hoidettavaksi.
Jurmolla on aikojen saatossa tullut myös perhettä elätettäväksi; kaksi lasta ja yksi vaimo, joten kovinkaan ”vapaa” hän ei siis nimestään huolimatta ole.http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com

maanantai 2. huhtikuuta 2012

À la cartelistaltammeOnnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii. Haraldissa nämä onnelliset kohtaa, pidot ainutkertaisiin elämyksiin johtaa.  Haraldin herkulliset maut koostuvat pohjoisen metsän,veden,ilman ja maan antimista.  Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu ja Patavahtien loihtimat herkut viikinkikylän uniikissa ilmapiirissä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen. 


Olipa kyseessä lounas, illallinen, perhejuhla, yritystilaisuus tai mitkä tahansa pidot, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.Harald toimipaikkojen osoitteet

Harald Turku
Aurakatu 3
20100 Tku
turku@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8204

Harald Tampere
Hämeenkatu 23
33200 Tampere
tampere@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8203

Harald Lahti
Vesijärvenkatu 24
15140 Lahti
lahti@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8400

Harald Kuopio
Tulliportinkatu 44
70110 Kuopio
kuopio@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8202

Harald Jyväskylä
Kauppakatu 33
40100 Jyväskylä
jyvaskyla@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8205

Harald Oulu
Kirkkokatu 16
90100 Oulu
oulu@ravintolaharald.fi
p. 044-7668000