Olen Petri Manninen. Ranuan Simojärven viimeinen ammattikalastaja.
Simojärvi on Lapin suurin valjastamaton vesistö. Kooltaan sitä voi verrata Näsijärveen,Tampereelta Muroleen kanavalle.
Tämä puhdasvetinen erämaatyyppinen järvi on myös kalarikas .
Puhtaiden kalojen lisäksi se antaa kalastajalle myös janon yllättäessä raikkaan juotavan.
Vapaana virtaava Simojoki on laskujokena Pohjanlahteen. Kenties paluuvirrassa jonain
päivänä näen myös nousulohen rikastuttamassa Simojärven laajaa kalakantaa.
No,tätä odotellessa pyydän muita kaloja.
Kalastan kesät ja talvet. Näin ollen pystyn toimittamaan kalaa tasaisesti ympäri vuoden.
Verkot, rysät ,katiskat sekä nuottaus on kalastuksen muodot.
Tainnututus , avaus ja jääpaljuun laitto tapahtuu heti järvellä.
Näin taakaan kalojen parhaan mahdollisen säilyvyyden.
Rantaan saavuttua kalojen jatkojalostus alkaa välittömästi meidän omassa kalasatamassa
olevassa jalostamossamme.
Vältämme näin turhan kylmiössä makailun ja kalat jalostuvat
suussa sulaviksi herkuiksi nopealla aikataululla.
Kylmäsavuhauen matka
Maximissaan hauki on ollut jäisessä paljussa korkeintaan kolme tuntia.
Ruodottomaksi fileroinnin ja suolauksen jälkeen haukifileet ”kuivataan”.
Laadukas kylmäsavustus tapahtuu erikoisuunissamme tarkan valvonnan alaisuudessa.
Niin kylmä-kuin lämminsavustuksessa käytämme ainoastaan itse kehitettyä savustuspuruja.
Emme koskaan käytä mitään kemiallisia seoksia.
Puhtaasta luonnosta,puhtaat tuotteet.
Pakkaamisen jälkeen hauet ovatkin lähtövalmiina kohtaamaan Harald ravintoloiden herkkusuut.
pidätämme oikeudet muutoksiin
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald
Puhtaiden kalojen lisäksi se antaa kalastajalle myös janon yllättäessä raikkaan juotavan.
Vapaana virtaava Simojoki on laskujokena Pohjanlahteen. Kenties paluuvirrassa jonain
päivänä näen myös nousulohen rikastuttamassa Simojärven laajaa kalakantaa.
No,tätä odotellessa pyydän muita kaloja.
Kalastan kesät ja talvet. Näin ollen pystyn toimittamaan kalaa tasaisesti ympäri vuoden.
Verkot, rysät ,katiskat sekä nuottaus on kalastuksen muodot.
Tainnututus , avaus ja jääpaljuun laitto tapahtuu heti järvellä.
Näin taakaan kalojen parhaan mahdollisen säilyvyyden.
Rantaan saavuttua kalojen jatkojalostus alkaa välittömästi meidän omassa kalasatamassa
olevassa jalostamossamme.
Vältämme näin turhan kylmiössä makailun ja kalat jalostuvat
suussa sulaviksi herkuiksi nopealla aikataululla.
Kylmäsavuhauen matka
Maximissaan hauki on ollut jäisessä paljussa korkeintaan kolme tuntia.
Ruodottomaksi fileroinnin ja suolauksen jälkeen haukifileet ”kuivataan”.
Laadukas kylmäsavustus tapahtuu erikoisuunissamme tarkan valvonnan alaisuudessa.
Niin kylmä-kuin lämminsavustuksessa käytämme ainoastaan itse kehitettyä savustuspuruja.
Emme koskaan käytä mitään kemiallisia seoksia.
Puhtaasta luonnosta,puhtaat tuotteet.
Pakkaamisen jälkeen hauet ovatkin lähtövalmiina kohtaamaan Harald ravintoloiden herkkusuut.
pidätämme oikeudet muutoksiin
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald