Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 19. lokakuuta 2012

Syksyinen tervehdys Sawon Viikinkikylästä!Olen Sigrid Sopankeittäjä, Sawon viikinkikylän päällikkö ja haluankin esitellä teille kyläämme paremmin.
Sawon viikinkikylä löytyy Kuopiosta torin laidalta osoitteesta Tulliportinkatu 44. Kylässämme sinut tervetulleeksi toivottavat Haltor Hapannaama tai Aada Arvaamaton sekä muut piiat ja rengit . Kylämme Patavahtien päällikkönä toimii Sandels Karhunkaataja ja hänen joukkoihinsa keittiössä kuuluu Mardis Merenkävijä, Abi Auringonpalvoja sekä Ivar naisten naurattaja. Patavahtimme ovat olleet ahkerana ja syksyn sato on kerätty talteen; luonnon antimet on loihdittu ruokalistallemme maukkaiksi annoksiksi.
Kuopion viikinkikylästä löytyy noin 150:lle herkkusuulle paikkoja, joten maittavalle makuretkelle pääsee vaikka isommallakin venekunnalla. Kylästämme löytyy Thorin aukio sekä Odinin ja Aygirin Sali. Odinin salissa voi nauttia Haraldin herkkuja oman väen kesken. Odinin saliin mahtuu n. 46 henkilöä ja viikingeillä on myös lainata kokousvälineitä, mikäli asioita on käsiteltävänä. Mikäli vieraat saapuvat naapurimaista tai vaikka merten takaa, kykenemme hetkeksi vaihtamaan savon murteemme helpommin ymmärrettäväksi. Kylästämme löytyy myös englannin-, ruotsin-ja venäjänkieliset ruokalistat.

Tulliportinkatu 44 70110 Kuopio
kuopio@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8202
Opening hours Mon-Tue 11-21, Wed-Thu 11-23 Fri 11-24, Sat 12-24

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539 http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/

tiistai 16. lokakuuta 2012

Tervehdys Helsingin Viikinkikylästä
Viikinkikylämme portit täällä pääkaupungissa avattiin vieraillemme ensimmäistä kertaa 24.5.2012 ja nyt kesän jälkeen voin todeta, että hauskaa on ollut! Kylämme patavahtien ja piikojen sekä rengin kanssa olemme kestinneet melkoisen määrän e
rikokoisia venekuntia ja palaute on ollut enimmäkseen loistavaa. Se ilahduttaa kyläpäällikön sydäntä ja voinkin todeta, että ”mikäs tässä on viikingin uusia kujeita keksiä, kun vastaanotto on ollut niin mainio”! Jyväskylän kartanoilta tänne etelän suureen satamaan matkattuani olen saanut lisänimen Vieraanvarainen. Älkääpä siis sekaantuko jos kuulette puhuttavan minusta nimellä Ljúf Lempeä, tunnetaan myöskin Vieraanvaraisena, sama viikingitär on kyseessä! Kun kuljen kylän porttien ulkopuolelle, voitte yhyttää minut näyttelyistä (joskin viikinkitaiteelle ei löydy voittanutta), museoista, kirjattujen tarinoiden ääreltä tai vaikkapa kuntoa kohentamasta Helsingin niemen poluilta ja kärryteiltä. 

Vaikka olemme rauhaa rakastava klaani, täytyy kyläpäällikön olla aina valmiina yllättäviin koitoksiin, niin sanamittelöihin kuin lähitaisteluun omaa kylää puolustettaessa! Muiden viikinkikylien välisissä mittelöissä tulemme varmastikin olemaan voittamattomia, mutta älkäähän kertoko tätä toisille kyläpäälliköille, että eivät saa ennakkovaroitusta! Kylämme portit ovat joka päivä auringon noususta laskuun saakka avoimet kaikille ystävillemme, olette lämpimästi tervetulleita jos rantaudutte Helsingin satamaan pursillanne. 

Iloisin syysterveisin Ljúf Lempeä