Euroopan aurinkorantoja uljaan miehen turjakkeen kanssa
kolunneena. Rakastunut letkeään ja rentoon elämäntapaan palmujen katveessa.
Kuopion viikinkikylään kuitenkin asettuneena,hoitaen kyökkiä keittiöpiällikön apurina, keittiön vuoropäälikkönä.Välillä käynyt kylän ulkopuolella pidempiäkin aikoja jälkikasvua kasvattamassa.
Kuitenkin aina palannut patojen ja pannujen ääreen oravannahkoja tienaamaan.
Tulevaisuudessa häämöttää timanttisormus, uusi sukunimi ja lisää aurinkoisten
kaupunkien valloistusta.
Lämpinä viikonloppuna mökillä kehittelin jotain kesäistä ja äärettömän helppoa.
Ruohosipuli-perunaröstit:
20min
16kpl
500g perunoita
4kpl munia
200g juustoraastetta
puntti ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
öljyä
Päälle:
1 purkki smetanaa
250g kylmäsavulohta
3kpl kevätsipulia
Kuori ja raasta perunat karkealla terällä. Lisää sekaan munat, juustoraaste(makusi
mukaan mietoa tai vahvemman makuista), ruohosipuli, suola ja pippuri.
Jaa massa 16 osaan, purista ylimääräinen neste pois.
Paista öljyssä tai voissa lettupannulla pinta ruskeaksi ja käytä uunissa 200/6min.
Pilko kevätsipuli ja kylmäsavulohi pieneksi. Kokoa röstit valmiiksi, sipuli, lohi
ja päälle smetana. Ripaus mustapippuria koristeeksi.
4kpl munia
200g juustoraastetta
puntti ruohosipulia
suolaa
mustapippuria
öljyä
Päälle:
1 purkki smetanaa
250g kylmäsavulohta
3kpl kevätsipulia
Kuori ja raasta perunat karkealla terällä. Lisää sekaan munat, juustoraaste(makusi
mukaan mietoa tai vahvemman makuista), ruohosipuli, suola ja pippuri.
Jaa massa 16 osaan, purista ylimääräinen neste pois.
Paista öljyssä tai voissa lettupannulla pinta ruskeaksi ja käytä uunissa 200/6min.
Pilko kevätsipuli ja kylmäsavulohi pieneksi. Kokoa röstit valmiiksi, sipuli, lohi
ja päälle smetana. Ripaus mustapippuria koristeeksi.