Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Jo legendaksi muodostunut Aifurin Lammassärä

AIFURIN LAMMASSÄRÄ


Yön yli makoisassa liemessä lempeästi haudutettua karitsaa, persiljaperunamuusia, yrteillä aateloituja valkosipulinkynsiä sekä hunajaisia juureksia. Herkullisen liemen kaapimiseen saaristolaisleipää.



http://www.ravintolaharald.fi/

http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539

http://twitter.com/ViikinkiHarald

http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Viikinkiravintola Haraldin Vappumenu

Hinta sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan


Alkuherkut noutopöydästämme:


Herkkuja notkuva alkuruokapöytämme sisältää: Metsämiehen riistasalamilla rikastettua ohrasalaattia, Whiskyllä siveltyä savulohta, Tervatiinun silakoita, Hapankermalla maustettua silliä, Omenasavulla lepytettyä possunfileetä, Lämminsavustettua poronmaksaa, Athosvuoren juustolla höystettyä tomaatti-sipulisalaattia, Savusärjellä muhitettua perunasalaattia, Waldorffin Ruhtinaan punajuurisalaattia, Tervattuja puolukoita, Nokkosilla marinoituja ryytimaan herkkuja, Tyrnillä höystettyjä valkosipulin kynsiä, Salaattimaan antimia, Savupöntön manteleita. Saaristolaisleipää, kuivaleipää, riihileipää ja voita Helgan kirnusta.

Pääruokavaihtoehdot pöytään passattuna:

Barbaarikastilla siveltyä maissikanan koipea Menu tällä pääruoalla 32,90€

Edvar Pippurisen häränpihvi tervaisella sinapilla höystettynä Menu tällä pääruoalla 33,40€

Paakarin leipäressulla kuorrutettua ahventa Menu tällä pääruoalla 34,20€

Kalotin kulkijan riistaherkku Menu tällä pääruoalla 44,80€

Helgan kasvismiekka Menu tällä pääruoalla 26,20€

Jälkihyvät noutopöydästämme:

Valkosuklaalla maustettua jogurttivanukasta, Tervatiinuun pudonneita marjoja ja nokipannukahvia sekä teetä.



Pikkuviikingeille (alle 12 v.)

Helgan broileria tai Harald jättiläisenlihapullia. Molemmat annokset saavat lisukkeeksi ransmannien perunat. Hinta 10 €/pikkuviikinki sisältäen jälkiruokapöydän.

http://www.ravintolaharald.fi/