AIFURIN LAMMASSÄRÄ
Yön yli makoisassa liemessä lempeästi haudutettua karitsaa, persiljaperunamuusia, yrteillä aateloituja valkosipulinkynsiä sekä hunajaisia juureksia. Herkullisen liemen kaapimiseen saaristolaisleipää.
http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
Viikinkiteemastaan tunnettu Viikinkiravintola Harald toimii tällä hetkellä seitsemällä paikkakunnalla Suomessa: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu, runsas ja herkullinen ruoka sekä huolella suunniteltu viikinkiteeman mukainen miljöö ovat Viikinkiravintola Haraldin tavaramerkkejä, jotka yhdessä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.
keskiviikko 20. huhtikuuta 2011
maanantai 18. huhtikuuta 2011
Viikinkiravintola Haraldin Vappumenu
Hinta sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan
Alkuherkut noutopöydästämme:
Herkkuja notkuva alkuruokapöytämme sisältää: Metsämiehen riistasalamilla rikastettua ohrasalaattia, Whiskyllä siveltyä savulohta, Tervatiinun silakoita, Hapankermalla maustettua silliä, Omenasavulla lepytettyä possunfileetä, Lämminsavustettua poronmaksaa, Athosvuoren juustolla höystettyä tomaatti-sipulisalaattia, Savusärjellä muhitettua perunasalaattia, Waldorffin Ruhtinaan punajuurisalaattia, Tervattuja puolukoita, Nokkosilla marinoituja ryytimaan herkkuja, Tyrnillä höystettyjä valkosipulin kynsiä, Salaattimaan antimia, Savupöntön manteleita. Saaristolaisleipää, kuivaleipää, riihileipää ja voita Helgan kirnusta.
Pääruokavaihtoehdot pöytään passattuna:
Barbaarikastilla siveltyä maissikanan koipea Menu tällä pääruoalla 32,90€
Edvar Pippurisen häränpihvi tervaisella sinapilla höystettynä Menu tällä pääruoalla 33,40€
Paakarin leipäressulla kuorrutettua ahventa Menu tällä pääruoalla 34,20€
Kalotin kulkijan riistaherkku Menu tällä pääruoalla 44,80€
Helgan kasvismiekka Menu tällä pääruoalla 26,20€
Jälkihyvät noutopöydästämme:
Valkosuklaalla maustettua jogurttivanukasta, Tervatiinuun pudonneita marjoja ja nokipannukahvia sekä teetä.
Pikkuviikingeille (alle 12 v.)
Helgan broileria tai Harald jättiläisenlihapullia. Molemmat annokset saavat lisukkeeksi ransmannien perunat. Hinta 10 €/pikkuviikinki sisältäen jälkiruokapöydän.
http://www.ravintolaharald.fi/
Alkuherkut noutopöydästämme:
Herkkuja notkuva alkuruokapöytämme sisältää: Metsämiehen riistasalamilla rikastettua ohrasalaattia, Whiskyllä siveltyä savulohta, Tervatiinun silakoita, Hapankermalla maustettua silliä, Omenasavulla lepytettyä possunfileetä, Lämminsavustettua poronmaksaa, Athosvuoren juustolla höystettyä tomaatti-sipulisalaattia, Savusärjellä muhitettua perunasalaattia, Waldorffin Ruhtinaan punajuurisalaattia, Tervattuja puolukoita, Nokkosilla marinoituja ryytimaan herkkuja, Tyrnillä höystettyjä valkosipulin kynsiä, Salaattimaan antimia, Savupöntön manteleita. Saaristolaisleipää, kuivaleipää, riihileipää ja voita Helgan kirnusta.
Pääruokavaihtoehdot pöytään passattuna:
Barbaarikastilla siveltyä maissikanan koipea Menu tällä pääruoalla 32,90€
Edvar Pippurisen häränpihvi tervaisella sinapilla höystettynä Menu tällä pääruoalla 33,40€
Paakarin leipäressulla kuorrutettua ahventa Menu tällä pääruoalla 34,20€
Kalotin kulkijan riistaherkku Menu tällä pääruoalla 44,80€
Helgan kasvismiekka Menu tällä pääruoalla 26,20€
Jälkihyvät noutopöydästämme:
Valkosuklaalla maustettua jogurttivanukasta, Tervatiinuun pudonneita marjoja ja nokipannukahvia sekä teetä.
Pikkuviikingeille (alle 12 v.)
Helgan broileria tai Harald jättiläisenlihapullia. Molemmat annokset saavat lisukkeeksi ransmannien perunat. Hinta 10 €/pikkuviikinki sisältäen jälkiruokapöydän.
http://www.ravintolaharald.fi/
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)