Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 3. marraskuuta 2016

Viikinkiravintola Haraldin Hereford makkara tulee Teuvalta




Laidun Hereford on kahden karjankasvattajan yritys omien Herefordlihatuotteiden markkinointiin. Raakaaineena käytetään tiloilla kasvanutta herefordin naudanlihaa, josta
valmistuu lopputuotteena kotimaista ja lisäaineetonta lihaa eri muodoissa. Murean ja maukkaan lihan perusta on herefordien hyvä nurmirehun käyttökyky. Herefordit elävät lajinmukaisesti laitumella keväästä syksyyn. Keväällä syntyvät vasikat ovat emon hellässä huomassa koko laidunkauden. Talvella herefordit asustavat pihatoissa tai navetassa, sekä mahdollisuuksien mukaan pääsevät ulos jaloittelutarhaan. Herefordeilla on ympäri vuoden mahdollisuus luonnonmukaiseen lauma käyttäytymiseen.
Herefordit ovat rauhallisia lauma eläimiä ja niitä on helppo käsitellä. Herefordit eivät
hätkähdä helteistä eivätkä kovista pakkasista. Tannerin tilalle ensimmäiset herefordit saapuivat 1990luvun




alussa ja ne käyskentelevät Teuvan Perälän kylän lakeilla laitumilla.
Harjun tila sijaitsee myös Teuvalla Äystö:n kylässä ja heille ensimmäiset herefordit saapuivat
vuonna 2008. Harjun tilan herefordeja saattaa kesäisin nähdä kantatie 67:n varrella sijaitsevilla luonnonlaitumilla.










PIPPURIPIHVIÄ KARHUNKAATAJAN HOVISTA, G
Karhuvoilla ja Herefordin tilan härkämakkaralla kruunattua härän sisäfileetä vierellään terva-pippurikastia, rosmariini-majoneesilla kuorrutettua Västerbottenin perunakakkua ja paahdettuja juureksia.

www.ravintolaharald.fi
#herefordmakkara
#ravintolaharald

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Viikinkiravintola Haraldin Idäntien Retki


Viikinkien Idäntieksi eli Austrvegriksi kutsutaan jokireittejä, joita pitkin viikingit matkasivat Itämereltä kohti Mustaamerta ja Kaspianmerta. Tunnetuin reitti vei 700–1000 luvuilla Birkasta Suomenlahtea pitkin Nevajoella ja lopulta Dnepriä pitkin aina
Konstantinopoliin asti. Tärkein houkutin Idäntien kulkijoille oli kasaarien ja bolgaarien kauppapaikoilta saatu hopea, jota viikingit saivat turkis- ja orjakaupalla.
IDÄNTIEN RETKI 
Veräjän vieren vihreä, L
Yrttiöljyssä pyöräytettyä raikasta salaattia, kirsikkatomaattia ja kurkkua, marinoituja härkäpapuja, granaattiomenaa ja paahdettuja siemeniä sekä porkkana-perunarieskaa.

Broileria vuohipaimenen nuotiolta, G
Meheväksi pariloitua broileria ja kirsikkabalsamicolla koristettua pippurista vuohen- juustoa, kerallaan Viisauden Viini -kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä paahdettuja juureksia ja tomaattihilloketta.

Freijan suklaakaakkua, L, G
Suussa sulavaa suklaakaakkua tumma suklaa-konjakkikuorrutuksella, ampiaisyrtti- sorbettia, marinoituja karhunvadelmia, puolukkasiirappia ja marja-aroniarouhetta.

#ravintolaharald.fi
#makumatka

tiistai 1. marraskuuta 2016

Viikinkiravintola Haraldin Isänpäivämenu



Varaa pöytäsi hyvissä ajoin

Alkuherkut viikinkilaivasta:

Kylmäsavulohta ja ryytisinappikastia, Rapumoussea, Tervatiinun silakoita, Punaviinisilliä, Savustettua saksanhirvenpaistia ja tervapuolukkaa, Saunapalvattua porsaankasleria sekä omena-sinapinsiemenhilloketta, Broileri-juustosalaattia, Pekoni-papusalaattia, Punajuuriwaldorfia, Karhunlaukka-perunasalaattia, Kaali-kurkkusalaattia, Marinoituja kasviksia, Salaattimaan antimia ja yrttivinegretteä, Kiviarinaleipää ja Saaristolaisleipää, kirnuvoita ja talon yrttituorejuustoa

Pääruokavaihtoehdot:

Broileria Birkan tarhasta -L, G
Pariloitua broilerinrintaa ja rosmariinimoussella aateloitua leppäsavujuustolastua, Viisauden Viini- kastia, viikinkien kilpiperunaa sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 39,90 €

Härkää Tapion mailta -G
Pariloitua häränniskaa ja porsaankylkeä, omena-sinapinsiemenhilloketta, terva-pippurikastia, leppäsavujuustoperunaa sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 43,80 €

Lohta Ahdin valtakunnasta -VL,G
Paahdettua merilohta, rapumoussea ja rapukastia, palsternakka-perunamuusia sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 45,80 €

Häränfileetä karhunkaatajan tapaan -G
Härän sisäfileetä, härkäsalamia ja karhuvoita, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, katajanmarja-karpalokastia sekä lämmintä rosollia.
Menu tällä pääruualla 51,60 €


Punajuuripihvit ryytimaalta
Punajuuri-tattaripihvejä ja kirsikkasiirapilla koristettua vuohenjuustoa, tattikastia, rosmariinimajoneesilla kuorrutettua perunakakkua, nyhtöpapu-kaalipaistosta sekä mustikka-sipulihilloketta.
Menu tällä pääruualla 37,90 €

Jälkihyvää:

Helgan karhunvadelma-valkosuklaakakkua, kahvia tai teetä



Pikkuviikingeille (alle 12 v.)
Hulda Hupakon broileria -L, G
Pariloitua broilerinrintaa, tummaa mustaherukkakastia, tomaattihilloketta, paahdettuja juureksia sekä viikinkien kilpiperunoita.
Menu tällä pääruualla 12,90 €


Ivar Iloisen härkää -L, GYlikypsää häränniskaa, terva-pippurikastia, mustikka-sipulihilloketta, paahdettuja juureksia sekä juustoperunaa..
Menu tällä pääruualla 12,90 €


Kalastaja-Eemelin lohta -VL, G
Paistettua merilohta, rapukastia, paahdettuja juureksia sekä palsternakka-perunamuusia.
Menu tällä pääruualla 12,90 €
 

Lisätiedot
Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä, pääruuan valintasi mukaan sekä jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopivat juomapaketit, kysy lisää!

www.ravintolaharald.fi
#ravintolaharald
#isänpäivä

maanantai 31. lokakuuta 2016

Viikinkiravintola Haraldin herkullinen lounas klo 11.00 – 14.00


Lounas sisältää runsaan salaattipöydän viikinkilaivasta, Patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan.
http://www.ravintolaharald.fi/


maanantai 31.10.
Kasvissosekeittoa 8,70 €
Edda-mummon lihapullia kermaisen kastin kera 10,00 €
Paneroitua kampelaa ja katkarapukastia 10,00 €
Maissikanankoipea, broilerin maksaa ja karpalokastiketta 19,50 €
Viikinkipäällikön lounas 29,00 €


tiistai 01.11.
Hjördiksen kanakeittoa 8,70 €
Kasvispyttipannua yrttimajoneesin kera 10,00 €
Paahdettua lohta ja punajuurikastia 10,00 €
Pariloitua häränpihviä ja rosmariinikastia 19,50 €
Viikinkipäällikön lounas 29,00 €


keskiviikko 02.11.
Paahdettua kurpitsakeittoa 8,70 €
Silakkapihvit tillivoisulan kera 10,00 €
Magnus Mettäläisen riistakäristystä 10,00 €
Mureaksi haudutettua härkää ja tattikastia 19,50 €
Viikinkipäällikön lounas 29,00 €


torstai 03.11.
Helgan hernekeittoa ja pannaria 8,70 €
Kasviskaalikääryleet kruunattuna hernepyreellä 10,00 €
Laamannin lehtipihvi riistamoussen kera 10,00 €
Paahdettua kuhaa ja yrttikastia 19,50 €
Viikinkipäällikön lounas 29,00 €


perjantai 04.11.
Kasvimaan vartijan kaalikeittoa 8,70 €
Kalamurekepihviä ja persiljamajoneesia 10,00 €
Pariloitua broileria ja basilika-kapriskastia 10,00 €
Lammassärää ja palsternakkamuusia 19,50 €
Viikinkipäällikön lounas 29,00 €


Viikinkipäällikönlounas 29,00 €
Päivän alkuruoka
Helgan Herkkulounas
Päivän jälkiruoka
  


Pidätämme oikeudet muutoksiin.
https://www.facebook.com/Viikinkiravintola-Harald-15510…/…/…
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
https://instagram.com/viikinkiravintola_harald
#viikinkiravintolaharald
#isoomena