Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

maanantai 15. huhtikuuta 2013

OLETTEKOS JO MAISTANUT VIIKINKIRAVINTOLAN HARALDIN SUOSITTUA VANAHEIMIN LIHAISAA TALKOOPANNUA

http://www.ravintolaharald.fi

Pannulle on kerätty Njord Vaanilaisen pitkään ja hartaasti hauduttamaa häränniskaa ja villisikamakkaraa. Kerallaan omenaisella kastilla muhitettua punajuurta, leppäsavujuustoperunaa ja Voimaoluessa makeaksi muhinutta sipulia sekä terva-sinappikastia.

Vanaheim on Skandinaavisessa mytologiassa toisen jumalien suvun, vaanien, asuinpaikka. Sen sanotaan sijaitsevan Asgårdissa, joka taas on ylimpänä universumin maailmoista. Vaanit olivat maanviljelyn, luonnon ja hedelmällisyyden jumalia, kun taas aasojen mielenkiinto kohdistui sotaan ja intohimoon. Vanaheim yleensä lasketaan omaksi maailmakseen, koska se mainitaan Runo-Eddan runossa Alvíssmál.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539http://twitter.com/ViikinkiHarald 
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/ 
http://www.ravintolaharald.fi/