Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tervehdys täältä keskisen Suomen viikinkikylästä

http://www.ravintolaharald.fi
 Kevätaurinko lämmittää jo mukavasti ja moninaiset kevättyöt ovat hyvällä mallilla. Kevättöiden päätteeksi on mukavaa juhlistaa päivää pienellä mukillisella iloisesti kuplivaista kuohujuomaa, johon viikinkien mailla sujautetaan kotimaan makuja antamaan tilkkanen itse keiteltyä mustikkamehua. Kelpo juomalla passaa myös hyvin kohottaa malja vaikkapa uuden ylioppilaan kunniaksi. Siispä, Kainomielen Kuohu, olkaapa hyvät:
10 cl kuivaa kuohuviiniä (hyvin viilennettynä)
2 cl mustikkamehua


Kaada mustikkamehu kuohuviinilasin pohjalle ja valuta varovasti päälle kuohuviini. Muista, että nimensä mukaisesti kuohuviini kuohuu runsaasti, joten parempi kaataa pienissä erissä, ettei mene yli äyräiden ja hukkaan hyvät viinit. Koristele muutamalla pakastemustikalla ja nauti hyvässä seurassa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539 http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Päällikön Pidot Viikinkiravintola Haraldissa



Päällikön pidot on ohjelmallinen illanvietto viikinkiteemalla 12-50 hengen ryhmille. 
Kylämme ehtoisat emännät ja uljaat isännät kutsuvat teidät kestitettäviksi itse Helgan valitsemien herkkujen ja Haraldin lempihörppyjen pariin. Näyttävästi katettu herkkupöytä täyttää vatsan ja rennon railakas palvelu vapauttaa mukavasti vaikkapa palaveripäivän jälkeen. Päällikön pitojen kohokohta on ruoka, joka valmistetaan Haraldin herkkukeittiön parhaista suunmukaisista. 


Herkullisen ja runsaan menun pidoissa esittelee Patavahtien päällikkö, joka johdattaa tarinoillaan osallistujat matkalle viikinkiaikaan. Ja Haraldin käskystä henkilökuntamme pitää huolta, että ruokaa riittää pöydässä koko pitojen ajan suuremmankin nälän taltuttajien ollessa paikalla. Viikinkien tyyliin Tapahtumien edetessä asiakkaat osallistuvat Pitojen ohjelmaan, sukeltavat hauskasti viikinkihistoriaan ja vahvistavat yhteishenkeään. Rohkeimpien osallistujien luonto laitetaan koetukselle viikinkikasteen muodossa. Isäntä voi helpottaa oloaan valitsemalla ryhmälle valmiin, teemaan sopivan juomapaketin. Johdata siis joukkosi Haraldin kurkihirren alle passattavaksi. Isännälle Päällikön Pidot on helppo ja varma valinta, vieraat kyllä viihtyvät. 

 Olkaa hyvä! (hinta pääruoan mukaan, sisältäen alv 13 %) 

                                                           
http://www.ravintolaharald.fi

Alkajaiskilpi · lohimoussea · savustettua särkeä · tervasilakkaa · riistamoussea · hirvenpaistia · riistasalamia · mustikka-sipulihilloa · ryytimaan viheriäisiä · talon nuotioleipää sekä saaristolaisleipää Tämä runsas ja näyttävä lajitelma Pohjolan herkuista tarjoillaan viikinkikilveltä 

                                                 
http://www.ravintolaharald.fi

Pääruoka valintanne mukaan Muhevaa broilerinrintaa, talon villisikamakkaraa sekä saviruukussa haudutettua kaurispataa (53 € / hlö) Patavahtien grillaamaa häränfileetä ja kuusenkerkällä muhitettua lohta (59 € / hlö) Grillattua villisian fileetä, yön yli muhitettua karitsaa kerallaan viikinkikastilla siveltyä porsaankylkirullaa (69 € / hlö) Muhevaksi pariloitua punahirven karetta, poron ulkofileetä sekä keittiöorjien savustamaa härän sisäfileetä (79€ / hlö) Kaikki pääruuat sisältävät mm. mustatorvisienikastia, Viisauden viinistä valmistettua kastia, tervattuja puolukoita, hunajajuureksia, leppäsavulla lepytettyjä juustoperunoita sekä viikinkien kilpiperunoita. 

                                             
http://www.ravintolaharald.fi

Jälkihyvä valintanne mukaan Tervasta valmistettua jäätelöä vadelma-omenahillokkeen kera Talon suussa sulavaa suklaakakkua ja mustaherukkahilloketta 


                                             
http://www.ravintolaharald.fi
                                                               
Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menukokonaisuutta.

Tervehdys Suomen Turusta!

http://www.ravintolaharald.fi
http://www.ravintolaharald.fi



Olen Åsa Oikukas (alias Minna Välilä) ja pidän komennossani Turun viikinkikylän loistokasta väkeä. Aluksi olin pelkkä Åsa kunnes eräs (nyt jo entinen) patojen hämmentäjä alkoi minua Oikukkaaksi kutsua, syytä tähän en ymmärrä vielä tänäkään päivänä…

Viikingiksi minut kastettiin Tampereella viime vuosi tuhannella. Siitä parin vuoden jälkeen ajauduin tänne Turkuun pienelle komennukselle ja sillä reissulla Freyjan nuoli minuun osui! Niinpä rantauduinkin pysyvästi näiden isompien vesien äärelle. Osuman myötä olen siunattu kahdella kauniilla tyttärellä ja komealla miehellä.

Meri ja saaristo ovatkin suuri rakkauden kohde koko perheelle. Sulan veden aikaan vietämmekin kaiken vapaa-ajan Kustavin kauniissa saaristossa suurella kunnioituksella merta ihaillen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539 http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/