50€:n lahjakortti 30€:lla ravintoloista tai verkkokaupasta http://shop.ravintolaharald.fi . Lahjakortit myynnissä 15.5-30.6.2017 tai niin kauan kun niitä riittää. Kortit voimassa 1.7-30.10.2017. hae omasi pian.
Viikinkiteemastaan tunnettu Viikinkiravintola Harald toimii tällä hetkellä seitsemällä paikkakunnalla Suomessa: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu, runsas ja herkullinen ruoka sekä huolella suunniteltu viikinkiteeman mukainen miljöö ovat Viikinkiravintola Haraldin tavaramerkkejä, jotka yhdessä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.
Viikinkiravintola Harald

Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.
torstai 8. kesäkuuta 2017
Viikinkiravintola Haraldin mahtava kesätarjous.
50€:n lahjakortti 30€:lla ravintoloista tai verkkokaupasta http://shop.ravintolaharald.fi . Lahjakortit myynnissä 15.5-30.6.2017 tai niin kauan kun niitä riittää. Kortit voimassa 1.7-30.10.2017. hae omasi pian.
tiistai 6. kesäkuuta 2017
Björn Suuren raparperi pannacotta
Olen "Björn Suuri" Turun Haraldin uusi muonituspäällikkö. Ennen Haraldiin tuloa, minut tunnettiin myös nimellä Miika Syysnummi. Mutta nyt viikinkien joukkoon päästyäni, olen jättänyt sen elämän taakseni. Tässä pieni makea maistiainen minusta ja minun maagisista taidoistani.
Raparperi pannacottamousse.
- laita kattilaan 0,5l kermaa
- 0,5kg raparperia
- 1kpl vaniliatangon siemeneet
- 100g sokeria, kiehauta että raparperi on pehmeää ja sokeri on sulannut.
- poraa sauvvasekoittimella seos sileäksi.
- lisää lieotettu liivakko 3kpl a 5g kpl
- siivilöi kermaseos astiaan
- laita kylmiöön yön yli
- vatkaa hyytynyt kerma raparperimassa monitoimikoneessa kuohkeaksi vaahdoksi
- laita pursotinpussiin
- annostele joko kulhoihin taikka lautaselle koristele tuoreilla marjoilla ja syötävillä kukkasilla nauti!!!
- 0,5kg raparperia
- 1kpl vaniliatangon siemeneet
- 100g sokeria, kiehauta että raparperi on pehmeää ja sokeri on sulannut.
- poraa sauvvasekoittimella seos sileäksi.
- lisää lieotettu liivakko 3kpl a 5g kpl
- siivilöi kermaseos astiaan
- laita kylmiöön yön yli
- vatkaa hyytynyt kerma raparperimassa monitoimikoneessa kuohkeaksi vaahdoksi
- laita pursotinpussiin
- annostele joko kulhoihin taikka lautaselle koristele tuoreilla marjoilla ja syötävillä kukkasilla nauti!!!
makeaa kesän jatkoa ja tervetuloa Haraldin herkkujen äärelle.
T:Björn Suuri
www.ravintolaharald.fi
www.ravintolaharald.fi
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)