Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Viikinkiravintola Haraldin parahulttaiset pikkujoulutNyt on hyvä varmistaa paikkansa tuleviin kesteihin ja pikkujoulupitoihin. Harald on hovinsa kera miettinyt sinulle valm
iiksi parhaiden pitojen tarjonnan, viimeistä miekansival
lusta myöten.
Muonituslaivaston Päälliköt haluavat tarjota sinulle makuja vesien, ilman ja metsien parhaista herkuista. Alkuun on hovi kerännyt viikinkilaivaansa laitoja myöten täyteen erilaisia kylmiä herkkuja, joista jokainen löytää omat suunmukaiset. Pääruuat palvelusväki passaa ilolla pöytään asti joko lautasilla tai kilvillä. Aterian viimeistelevät Helgan jälkihyvät, joiden jälkeen vaativinkin viikinki voi tyytyväisenä myhäillä täysin vatsoin. Tutustu Haraldin Herkulliseen Pikkujoulumenuun ja pyydä tarjous.


Håkon Hyvä sääti 900-luvulla lain, jonka mukaan jokaisella miehellä piti sakon uhalla olla tynnyrillinen olutta ja joulua oli vietettävä kunnes tynnyrillinen loppui. Myös Harald on varannut vierailleen tynnyrikaupalla talon omia juomia, Viisauden viiniä tahi Voimaolutta, jotka ovat valmistettu kursailematta Haraldin hovin herkkuihin sopiviksi. Haraldin ainutlaatuinen miljöö luo parhaat puitteet juhlillesi, tuletpa sitten yhdellä veneellä tahi koko laivastolla. Tehdään yhdessä ryhmällenne tilaisuus, joka muistetaan vielä pitkään. Pitoterveisin Haraldin kylän Iloinen Väki

www.ravintolaharald.fi
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/

Harald toimipaikkojen osoitteet

Harald Helsinki
Aleksanterinkatu 21, Citykäytävä 2 krs.
00100 Helsinki
helsinki@ravintolaharald.fi
p. 0447668010

Harald Turku
Aurakatu 3
20100 Tku
turku@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8204

Harald Tampere
Hämeenkatu 23
33200 Tampere
tampere@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8203

Harald Lahti
Vesijärvenkatu 24
15140 Lahti
lahti@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8400

Harald Kuopio
Tulliportinkatu 44
70110 Kuopio
kuopio@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8202

Harald Jyväskylä
Kauppakatu 33
40100 Jyväskylä
jyvaskyla@ravintolaharald.fi
p. 044 766 8205

Harald Oulu
Kirkkokatu 16
90100 Oulu
oulu@ravintolaharald.fi
p. 044-7668000

tiistai 23. lokakuuta 2012

Varma hälsningar från Tammerfors!Olen tämmöinen terveen pullea Hjördis Ruåttalainen alias Ida Tuukkanen täältä Tampereen viikinkikylästä ja täällä toimin syöttäjänä eli palvelupäällikkönä. Alun perin olin Hjördis Pippurinen, mutta eihän minua tosissaan kukaan ottanut, kun puhe ja kirjoitusasu olivat sitä luokkaa, että siitä ei selvää saanut, joten Kyläpäällikkö Jurmo risti minut uudelleen, mukava mies kun on. Aikoinaan minä olin Suomen Turggusen Viikinkikylässä, mutta onnistuin karkaamaan, eihän siinä kauan mennyt ennen kuin ne samperin Turggulaiset löysivät ja möivät minut Tampereen viikinkikylään. (eivät he tainneet kovin montaa oravannahkaa siitä saada…) Saariston flikkoja siis ollaan ja nimestäni voi siis arvata, että olen pappas flicka som pratar svenska... Kerrottakoot, ettei meillä kotona ole rapujuhlia, snapsilauluja tai edes purjevenettä. Vaikka patavahti/pataorja olin alun perin, taisi keitokseni olla sen verran mielenkiintoisia, että piiaksi minut muutettiin. Ihmeellistä sinänsä, koska ei kukaan ole kertonut että olisi henkensä menettänyt keitokseni takia…?! Onneksi saan kuitenkin olla piikana edes koska rakastan pölpöttää ihmisten kanssa ja huonoa huumoria mielellään tarjoilen maukkaan ruoan ja esimerkiksi viisauden viinin kanssa (tosin ei se viisauden viini kaikkia auta, esimerkiksi turkulaisia ja savolaisiaei millään tavalla hyödytä…) Voimani ja energiani saan kylän muista piioista, orjista ja vierailijoista ja suklaasta. Tämän koitan kovasti muihin piikoihin tartuttaa, paitsi suklaan, kuuluuhan se minun työnkuvaani. Ja eihän minulla muuta elämää ole, joten miksi ei tehdä sitä sitten 110 %? Jos huonoa huumoria ison hymyn kera kaipaa niin tervetuloa kyläilemään Tampereen Viikinkikylään, täällä minä asun, taitaa tuossa palkkanauhassakin olla kohta vuokravähennys -500 oravannahkaa.

 Iltojen iloksi minä suosittelen: tähän joko oma ehdoton lempijuoma:

 Ihanainen 
 4cl baileystä 
Kylmää maitoa jatkeena 
 paaaljon jäitä 


jos pitää meidän omista hörpyistä joku valita niin

 Veneen keikuttaja
 4cl vodkaa Karpalomehua Jäitä ja jäisiä karpaloita Pidätämme oikeudet muutoksiin.