Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 9. tammikuuta 2015

Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti


Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti -lahjaksi verkkokaupasta
http://shop.ravintolaharald.fi/

Harald kokosi ruokalistansa herkuista kynttiläillallisen lahjaksi kahdelle.

Rakkauspaketti on oiva tapa muistaa ystävää, puolisoa, vanhempia taimuuten vaan rakkaita ihmisiä. Se on mitä mainioin lahja, kun haluat hemmotella kanssaihmisiäsi tai muistaa heitä esimerkiksi merkkipäivänä.

Rakkauspaketti sisältää:
Tunnelmallisen pöydän ja erityisen lämminhenkisen kattauksen
Alkumaljan kahdelle, jääveden, nokipannukahvin ja teen
Haraldin parahulttaisia alkuherkkuja kilvelle kerättynä
Pääruuan lahjansaajien toiveiden mukaisesti pöytiin passattuna
Makoisan jälkihyvän kahdelle

Rakkauspaketista löytävät puhtaan pohjolan suosikkimaut joka lähtöön ja ilta kuluu kuin siivillä Haraldin ja Helgan kestittävinä kylän hämyisässä tunnelmassa.

Rakkauspaketit ovat myynnissä ainoastaan Haraldin verkkokaupassa. Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin, joka lähetetään valintasi mukaan joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai paperilla tulostettuna normaalissa postissa.

Rakkauspaketti maksaa 100 €/kahdelta henkilöltä. Rakkauspaketti vaatii aina ennakkovarauksen.

Rakkauspaketin lisäksi Harald suosittelee 50 €:n lahjakortin ostamista verkkokaupasta Viisauden viiniä ja Voimaolutta varten.
  


Haraldin ja Helgan Rakkauspaketin menu

Alkumaljoiksi Dagmarin Kupliva, ruokajuomaksi raikasta jäävettä ja jälkihyvän seuraksi Nokipannukahvia tai teetä.

Alkuherkkuja kilveltä:
Rakkauden Jumalan kilvelle kerätään: kylmäsavuhaukea, paistettua turskankieltä, tervasilakkaa, riimiporoa, punajuurisiirapilla koristettua ankkarilletteä, maalaissalamia, mustikka-sipulihilloketta, pikkelöityjä siitakesieniä ja yrttiöljyssä pyöräytettyjä kasvimaan antimia, pähkinöitä ja siemeniä sekä saaristolaisleipää ja lämminsavulohimoussea

Päähyväksi

Tervaporvarin Merilohta
Tervasiirapilla siveltyä merilohta savulohimoussella kruunattuna. Vierellään samettista tyrni-valkoviinikastia, palsternakka-yrttimuusia sekä hunajaisia juureksia.

Tahi
Hastein Ragnarssonin Häränpihviä
Savuomena-pekonimoussella kuorrutettua härän ulkofileepihviä, tulista adjikakastia, viikinkien kilpiperunaa ja hunajaisia juureksia sekä mustikka-sipulihilloketta.

Jälkihyväksi

Pannulla voissa paistettuja räiskäleitä, ruokosokerin kera paahdettua pitojuustoa, salmiakki-valkosuklaamoussea, vihreällä kardemummalla maustettua kermajäätelöä, mansikka-mustikkahilloa sekä lakkoja.

Lisätietoja:
verkkokauppa@ravintolaharald.fi
tai omasta Haraldistasi
www.ravintolaharald.fi

pidätämme oikeudet muutoksiin
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti