Ryöstin tämän ohjeen Janus Liemenkeittäjältä ja halusin jakaa sen myös teille.
Focaccia
7,5 dl vettä
50 g hiivaa
2 rkl suolaa
2 rkl sokeria
noin 15 dl vehnäjauhoja
1,5 dl + 1/2dl oliiviöljyä
sormisuolaa
(tuoretta) rosmariinia
50 g hiivaa
2 rkl suolaa
2 rkl sokeria
noin 15 dl vehnäjauhoja
1,5 dl + 1/2dl oliiviöljyä
sormisuolaa
(tuoretta) rosmariinia
Mittaa kulhoon kädenlämpöinen vesi ja liouta joukkoon hiiva. Lisää suola, sokeri ja oregano. Lisää kerralla noin puolet vehnäjauhoista ja sekoita tasaiseksi. Lisää sitten jauhoja vähitellen hyvin vaivaten. Lisää lopuksi myös 1,5 dl oliiviöljyä. Vaivaa taikina tasaiseksi.
Voitele leivinpaperi uunipannun päälle ja painele taikina siihen. Kohota kaksinkertaiseksi. Ripottele pinnalle oliiviöljyä, sormisuolaa ja rosmariinia.
Paista 200 asteessa noin 30 min. Valuta vielä kypsän focaccian päälle oliiviöljyä.
Halutessasi voit myös laittaa leipään chiliä ja valkosipulia.
Terveisin Rudolf Rohkea
pidätämme oikeudet muutoksiin
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti