Viikinkiravintola Harald rantautui Helsinkiin
Aidoista pohjoisen luonnon antimista valmistettu viikinkiaiheinen ruoka on valloittanut herkuttelijoita ja tuhtien makujen ystäviä Suomessa jo yli 14 vuoden ajan. Viikinkiravintola Harald Oy:n uniikkiin konseptiin perustuva elämysruokaravintola avasi toukokuussa ovensa myös Helsingissä.
Aidoista pohjoisen luonnon antimista valmistettu viikinkiaiheinen ruoka on valloittanut herkuttelijoita ja tuhtien makujen ystäviä Suomessa jo yli 14 vuoden ajan. Viikinkiravintola Harald Oy:n uniikkiin konseptiin perustuva elämysruokaravintola avasi toukokuussa ovensa myös Helsingissä.
![]() |
http://www.ravintolaharald.fi |
Keskeiselle paikalle, Citykäytävän 2. kerrokseen rakennetun Harald Helsingin ”viikinkikylä” on 200-paikkainen tunnelmallinen ravintolasali, jonka interiööri pohjautuu aitoihin materiaaleihin ja käsityöhön. Sisustuksen yksityiskohdat on suunniteltu huolella Harald-brändin mukaisiksi.
Pihapiiriin kuuluu lisäksi kaksi kabinetteina toimivaa viihtyisää tupaa, jotka soveltuvat erikokoisten ryhmien pitoihin ja illanviettoihin. Kylän keskeltä löytyy lounasaikaan herkkuja notkuva lounasvene, jonka uskotaan vetävän maanantaista perjantaihin asiakkaita monipuolisen tarjonnan ja maltillisen hintatason vuoksi.
”Pääkaupunkiseudun valloitus on saanut odottaa osittain siksi, että halusimme löytää parhaan mahdollisen sijainnin, jotta Suomen eteläisimpään viikinkikylään voisi tehdä ruokamatkan sujuvasti kauempaakin. Citykäytävä on myös turisteille helppo löytää”, Viikinkiravintola Harald Oy:n toimitusjohtaja Keijo Hyvönen toteaa.
Tarjoilu hoituu kaikissa Haraldeissa ystävällisesti hyväntahtoisen huumorin siivittämänä. ”Välitön tunnelma onkin yksi Haraldin tavaramerkeistä persoonallisen ruoka- ja juomalistan ohella”, kehitysjohtaja Raine Verho sanoo. ”Teemaruokailusta loihditaan Haraldiin saapuville asiakkaille mieleenpainuva ja kaikkia aisteja hivelevä kokemus.”
Ensimmäiset viikinkihenkistä ruokaa tarjoilevat ja viikinkikylän muotoon rakennetut Harald-ravintolat perustettiin 1990-luvun lopulla Tampereelle ja Turkuun. Seuraava Harald avattiin Kuopioon 2007, Jyväskylään 2008, Lahteen 2009 ja edellinen Ouluun 2010.
![]() |
Keittiöpäällikkö Riku Rintamäki ja Kyläpäällikkö Leena Yletyinen |
Helsingin Haraldin kyläpäällikkönä toimii Leena Yletyinen ja muonitusjoukkoja johtaa keittiöpäällikkö Riku Rintamäki, joka vastaa viikinkikeittiön antimista.
Viikinkiravintola Harald, puh. 044 766 8010, Aleksanterinkatu 21, Citykäytävä, 2. krs, Helsinki. Aukioloajat: ma-ti 11-23, ke-to 11-24, pe 11-01, la 12-01 ja su 13-22. www.ravintolaharald.fi
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti