Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kaste Viikinkien tapaan

Viikinkiravintola Haraldissa voit nyt kokea extreme  kokemuksen VIIKINKIKASTEEN muodossa.
Kasteessa poikasesta tulee mies ja miehestä viikinki. Poikasilla ei ollut retkille asiaa, ennekuin todisti pystyvänsä syömään HAPAN HAITA. Nykypäivän naisille kaste on osoitus määräysvallasta perheen asioissa.

Viikinkien lähtiessä pitkille merimatkoille, piti varata mukaan tietysti ruokaakin. koska siihen aikaan ei jääkaappia tai muitakaan nykyisiä säilytysmenetelmiä tunnettu, käyttivät viikingit hapatusta yhtenä säilytysmuotona.
Syksyllä saatu hai haudattiin Islannin mineraalirikkaaseen maaperään, josta se puolenvuoden jälkeen nostettiin kevät aurinkoon kuivumaan. Näin saatu hapan hai oli säilyvä ja aromirikas.

Harald suorittaa Viikinkikasteen pyynnöstä vain kaikkein rohkeimmille, herkkä vatsaisille kaste ei sovi. Kokemuksen huuhtelee kurkusta alas tiukka tujaus, jota ei alle 18 vuotiaille voi tarjota.
Pelkokertoimeen verrattavissa olevan riitin suorittaneet saavat muistoksi diplomin, elämänsä ”makunautinnon” ja aiheen kehuskella kaveripiirissä. Myös  kunniataulu ravintolan seinällä todistaa, että joukossamme on vielä uskaliaita viikinkejä…

Kun koettelemukset on käyty, voidaan siirtyä viikinkien syvimpään olemukseen, eli nauttimaan todellisista herkuista, joita Viikinkiravintola Haraldissa on runsain mitoin tarjolla.

http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti