Hinta sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan
Alkuherkut noutopöydästämme:
Herkkuja notkuva alkuruokapöytämme sisältää: Metsämiehen riistasalamilla rikastettua ohrasalaattia, Whiskyllä siveltyä savulohta, Tervatiinun silakoita, Hapankermalla maustettua silliä, Omenasavulla lepytettyä possunfileetä, Lämminsavustettua poronmaksaa, Athosvuoren juustolla höystettyä tomaatti-sipulisalaattia, Savusärjellä muhitettua perunasalaattia, Waldorffin Ruhtinaan punajuurisalaattia, Tervattuja puolukoita, Nokkosilla marinoituja ryytimaan herkkuja, Tyrnillä höystettyjä valkosipulin kynsiä, Salaattimaan antimia, Savupöntön manteleita. Saaristolaisleipää, kuivaleipää, riihileipää ja voita Helgan kirnusta.
Pääruokavaihtoehdot pöytään passattuna:
Barbaarikastilla siveltyä maissikanan koipea Menu tällä pääruoalla 32,90€
Edvar Pippurisen häränpihvi tervaisella sinapilla höystettynä Menu tällä pääruoalla 33,40€
Paakarin leipäressulla kuorrutettua ahventa Menu tällä pääruoalla 34,20€
Kalotin kulkijan riistaherkku Menu tällä pääruoalla 44,80€
Helgan kasvismiekka Menu tällä pääruoalla 26,20€
Jälkihyvät noutopöydästämme:
Valkosuklaalla maustettua jogurttivanukasta, Tervatiinuun pudonneita marjoja ja nokipannukahvia sekä teetä.
Pikkuviikingeille (alle 12 v.)
Helgan broileria tai Harald jättiläisenlihapullia. Molemmat annokset saavat lisukkeeksi ransmannien perunat. Hinta 10 €/pikkuviikinki sisältäen jälkiruokapöydän.
http://www.ravintolaharald.fi/
Viikinkiteemastaan tunnettu Viikinkiravintola Harald toimii tällä hetkellä seitsemällä paikkakunnalla Suomessa: Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu, runsas ja herkullinen ruoka sekä huolella suunniteltu viikinkiteeman mukainen miljöö ovat Viikinkiravintola Haraldin tavaramerkkejä, jotka yhdessä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti