Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 6. syyskuuta 2011

VIIKINKIRAVINTOLA HARALDIN LISTOILTA LÖYTYY RUNSAASTI VAIHTOEHTOJA KASVISMAAN HERKKUJEN YSTÄVILLE





YLVAN KASVISMIEKKA

Viikinkimiekassa kypsennettyjä kasvimaan antimia kera punajuuriperunaröstin, täyteläistä juustokastia, hunajaisia juureksia, karviaishillokkeen sekä Saloniemen emännän Vetajuuston kera.



Sawonmaan lentäväinen

Rukiisen kuoren sisällä makoisiksi hautuneita juureksia, punajuuriperunaröstiä, torvisienistä keitettyä kastia ja pinaattipurjopaistosta. Peltolan tilan homejuustolla rikastettua kirnuvoita sekä savustettua omenaa.



KOTOTILAN KASVISKILPI

(valmistetaan vähintään kahdelle)

Kokoelma ryytimaan herkkuja, sisältäen viikinkimiekassa kypsennettyjä kasvimaan antimia, juureskukkoa, sienikastia, pariloitua vuohenjuustoa Kolatun tilalta. Peltolan tilan homejuustolla rikastettua kirnuvoita sekä pinaattipurjopaistosta lisänään savuomenaa, Saloniemen emännän Vetajuustoa, yrteillä ryyditettyjä valkosipuleita, karviaishilloketta ja perunoita kahdellakin tapaa, juustoista- sekä hiillosperunaa.





http://www.ravintolaharald.fi/

http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539

http://twitter.com/ViikinkiHarald

http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti