Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Jurmo Vapaan EsittäytyyTampereen Viikinkiravintola Haraldin kyläpäällikkönä toimii
Jurmo Vapaa (alias Pasi Lepistö)Jurmo oli aikoinaan suolakauppias, joka levottomana kierteli majatalosta toiseen. Viikingit kaappasivat hänet ”oppaakseen” Pirkanmaan vesiä seilatessa. Jurmo otti lisänimekseen ”Vapaa”, sillä hän kuvitteli olevansa viikinkien matkassa omasta tahdostaan. Pilkkanimenä hänellä on Jurmo Joutilas, johtuen hänen tavastaan siirtää työnsä muiden hoidettavaksi.
Jurmolla on aikojen saatossa tullut myös perhettä elätettäväksi; kaksi lasta ja yksi vaimo, joten kovinkaan ”vapaa” hän ei siis nimestään huolimatta ole.http://www.ravintolaharald.fi/
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti