Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 31. toukokuuta 2012
Ilahduta tai muista ystävääsi, läheistäsi tai työkaveriasi merkkipäivänä Haraldin lahjakortilla. Se on oiva lahjavaihtoehto kaikille, jotka arvostavat hyvää ruokaa sekä reipasta palvelua. Harald tarjoaa kortin saajalle ikimuistoisen retken viikinkien maailman luonnon parhaiden antimien saattelemana. 

Lahjakortti kirjoitetaan haluamallesi summalle ja lahjan saaja voi käyttää sen missä tahansa Haraldissa niin ruoka- kuin juomatuotteisiin. Kortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Lahjakortteja on saatavilla kaikissa Haraldeissa.

Pitoterveisin

Viikinkikylien iloinen väki
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
 http://twitter.com/ViikinkiHarald 
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/ 
http://www.ravintolaharald.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti