Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 28. kesäkuuta 2012

Viikinkiravintola Harald Turun keskiaikaisilla markkinoilla 28.6−1.7.2012
Viikinkiravintola Harald Turun keskiaikaisilla markkinoilla

Haraldin iloisen kyläväen löydät Brinkkalan pihalta. Poiketkaahan oluselle tahi maistelemaan patavahtien herkkuja.
http://www.ravintolaharald.fi


Kohtaa Keskiaikaiset markkinat!
Pappi, lukkari, talonpoika, sinä ja minä…
Rälssille tilaa riittää ja rahvaallekin paikkoja on! Astu ensi kesän kuumimpaan sulatusuuniin, Keskiaikaisille markkinoille, 28.6−1.7.2012, to-pe klo 12-20 ja la-su klo 12-18.
Kaikki on mahdollista, kun nyky- ja keskiajan ihmiset, eri säädyt, kielet ja kulttuurit kohtaavat Turun Vanhalla Suurtorilla vuonna 1418. Ilveilijät, musikantit, leikarit ja monenlaiset esiintyjäryhmät pitävät siitä huolen neljän markkinapäivän ajan.Keskiaika on hauska!
Ensi kesän markkinoiden uutuutena nähdään suuri Varustepiha! Katedraalikoulun korkeiden muurien suojissa tapaat keskiaikaisiin aseisiin ja varusteisiin erikoistuneet käsityöläiset ja myyjät. Seuraa henkeäsalpaavia taistelunäytöksiä ja kokeile ritarintaitojasi toiminnallisten pisteiden parissa. Iltaisin piha sonnustautuu turnajaisareenaksi Rohan Tallien sotureiden mitellessä rakkaudesta ja kuolemasta!Keskiaika on jännittävä!
Porthanin puistossa, markkinoiden Työnäytösalueella voit seurata, kun mestarit panevat sahdit ja saippuat tulille, värjärit värjäävät lankaa ja muut taitajat valmistavat käsityötuotteita keskiaikaisin menetelmin. Keskiaika on opettavainen!
Työnäytösalueen keskellä sijaitsee Lasten Puhdepiha, josta löydät keskiaikaiset leikit, pelit ja suositun Prinsessakoulun. Puhdepihan päätähtinä telmivät tuttuun tapaan suloiset villisian porsaat. Keskiaika on kaikenikäisille!
Tule kokemaan ainutlaatuinen keskiajan tunnelma, koluamaan markkinakojuja ja maistamaan keskiaikaisia herkkuja kohtaamisten markkinoilla. Keskiaika ei odota!
Tapahtuman suojelija on Kaari Utrio.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539 http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti