Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 16. lokakuuta 2012

Tervehdys Helsingin Viikinkikylästä
Viikinkikylämme portit täällä pääkaupungissa avattiin vieraillemme ensimmäistä kertaa 24.5.2012 ja nyt kesän jälkeen voin todeta, että hauskaa on ollut! Kylämme patavahtien ja piikojen sekä rengin kanssa olemme kestinneet melkoisen määrän e
rikokoisia venekuntia ja palaute on ollut enimmäkseen loistavaa. Se ilahduttaa kyläpäällikön sydäntä ja voinkin todeta, että ”mikäs tässä on viikingin uusia kujeita keksiä, kun vastaanotto on ollut niin mainio”! Jyväskylän kartanoilta tänne etelän suureen satamaan matkattuani olen saanut lisänimen Vieraanvarainen. Älkääpä siis sekaantuko jos kuulette puhuttavan minusta nimellä Ljúf Lempeä, tunnetaan myöskin Vieraanvaraisena, sama viikingitär on kyseessä! Kun kuljen kylän porttien ulkopuolelle, voitte yhyttää minut näyttelyistä (joskin viikinkitaiteelle ei löydy voittanutta), museoista, kirjattujen tarinoiden ääreltä tai vaikkapa kuntoa kohentamasta Helsingin niemen poluilta ja kärryteiltä. 

Vaikka olemme rauhaa rakastava klaani, täytyy kyläpäällikön olla aina valmiina yllättäviin koitoksiin, niin sanamittelöihin kuin lähitaisteluun omaa kylää puolustettaessa! Muiden viikinkikylien välisissä mittelöissä tulemme varmastikin olemaan voittamattomia, mutta älkäähän kertoko tätä toisille kyläpäälliköille, että eivät saa ennakkovaroitusta! Kylämme portit ovat joka päivä auringon noususta laskuun saakka avoimet kaikille ystävillemme, olette lämpimästi tervetulleita jos rantaudutte Helsingin satamaan pursillanne. 

Iloisin syysterveisin Ljúf Lempeä 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti