Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 28. helmikuuta 2013

Kaffa Roaster paahtaa Viikinkiravintola Haraldin uuden nokipannukahvin




Viikinkiravintola Haraldin nokipannu kahvi on Intiasta tuleva 100% Arabica laatu joka paahdetaan tummaksi. Kahvi yhdistää kermaisen suutuntuman suklaisiin aromeihin. Keskitäyteläisen kahvin kruunaa lopussa nouseva kevyen vadelmainen hapokkuus. Tuoksusta tunnistaa tummaa suklaata ja cashewpähkinää.

Kaffa Roasterystä lyhyesti:
kahvit ostetaan mahdollisimman suoraan ja satokausien mukaan laatuun keskittyneiltä tiloilta ympäri maailman.
Alkuvuodesta tämä Direct Trade -malli sai uuden ulottuvuuden kun Kaffa osti Indonesiasta
suoraan erään tilan sadon. Näin voidaan taata kahvin tuoreus ja laatu sekä myös rahan
päätyminen varmasti suoraan viljelijöille.
Kaikki kahvit paahdetaan käsin länsisaksalaisella, vuodelta 1966 peräisin olevalla paahtimella.
Ennen kuin kahvi päätyy pussiin on siitä paahdettu eri tummuuksia, pituuksia ja profiileja
vähintään parikymmentä - oikean paahdon löytäminen on äärimmäisen tärkeää jotta lähtökohtaisesti laadukas raakakahvi pääsee oikeuksiinsa kupissakin.
Erityisesti Kaffa haluaa painottaa kahvi tuoreutta - kahvi on parhaimmillaan kuukauden
sisällä paahdosta. Silloin maut ovat vivahteikkaammillaan ja makeus parhaimmillaan.
Tästä syystä kaikki kahvit paahdetaan tilauksesta ja toimitetaan tuoreena.
Kyse ei kuitenkaan ole pelkästä espressosta, suodatinkahvi on oikein valmistettuna ja tuoreena
erinomaista. Kaffalla se valmistetaan valikoiduista raaka-ainesta. Voitimme
myös Brewer's Cupin, ensimmäiset suodatinkahvin SM-kilpailut, mistä olemme ylpeitä.


Tervetuloa maistelemaan
Haraldin Kylän Iloinen väki

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/

Tilaa uutiskirje ja olet mukana lahjakorttien arvonnassa
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539?sk=app_100265896690345

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti