Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 2. toukokuuta 2013

Harald juhlii ja ilahduttaa
On kulunut 15 vuotta Viikinkiravintola Haraldin onnistuneesta rantautumisesta Suomenniemelle. Harald juhlii merkkipaalua kevään aikana mukavin tempauksin:
Uskomaton ryhmäetu
Varaa tilaisuutesi nyt ja saat huiman 30 % alennuksen A la carte-listan ruuista. Etu on voimassa 24.5 mennessä tehtyihin tarjouspyyntöihin ja se koskee tilaisuuksia, jotka ovat ennen elokuun loppua. Etu on tarkoitettu yli 10 hengen ryhmille yhteislaskulla, koskee uusia tarjouspyyntöjä, eikä sitä voida yhdistää muihin alennuksiin.Juhlamielellä

Haraldin Kylän Iloinen väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti