Oulun Viikinkiravintola Harald on loihtinut ihanille vierailleen herkullisen kausimenun. Kolmen ruokalajin menu on saanut vaikutteita Oulun alueen ruokakulttuurista sekä historiasta.
VARJAKAN SIIKATARTAR L
Liuskekivelle laitoimme potturieskaa, johon sisälle siikamoussa, sitten vierelle muualta ryöstöretkellä haettua rucola-heinää ja vielä päälliseksi marinoitua punasipulia sekä punaherukka-vinegretteä.
OLOF OIKEAMIELN LEIPÄJUUSTOPOSSUA VL,G
Paistoi Olaf Oikeamieli possun sisäfileen oikein suussa sulavaksi kera leipäjuustokastin. Lisukkeiksi laitto hän ryynättyjä lanttuja sekä pottukakkua. Koko kommeuden hän vielä siveli Tervapovarin tervalla, jotta tulisi tästä vieläkin makkoisampaa!
HILLALUMMOUS FREYJAN TAPAAN
Päätteksi suut makiaksi pannaan Freyja Hemaisevan Hillalummouksella :Puolukkaista jäätelöö kera hillojen ja karpalo-kaurakeksin, päälle hieman Freyja laittoi kuusenkerkkäsiirappiakin. Kuinka ihanaa onpi tää!
37,90€
Menun keralle kurkun kostukkeeksi kylän väki suosittelee
Haraldin Tervaolut – 5,3% 0,33l/7,20€
tai
Hochheimer Dauhaus Riesling, Saksa 39 € /plo
tai
Rosemount Shiraz, Australia 40€ /plo
Viikinkiravintola Harald Oulu
Kirkkokatu 16, 90100 Oulu
Ma 11-21,Ti 11-22, Ke – Pe 11-23, La 12-23, Su 15-21
P. 044-7668000
oulu@ravintolaharald.fi
Kyläpäällikkö Freyja Hemaiseva alias Heidi Pagani, heidi.pagani@ravintolaharald.fi
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/ — paikassa Viikinkiravintola Harald.
VARJAKAN SIIKATARTAR L
Liuskekivelle laitoimme potturieskaa, johon sisälle siikamoussa, sitten vierelle muualta ryöstöretkellä haettua rucola-heinää ja vielä päälliseksi marinoitua punasipulia sekä punaherukka-vinegretteä.
OLOF OIKEAMIELN LEIPÄJUUSTOPOSSUA VL,G
Paistoi Olaf Oikeamieli possun sisäfileen oikein suussa sulavaksi kera leipäjuustokastin. Lisukkeiksi laitto hän ryynättyjä lanttuja sekä pottukakkua. Koko kommeuden hän vielä siveli Tervapovarin tervalla, jotta tulisi tästä vieläkin makkoisampaa!
HILLALUMMOUS FREYJAN TAPAAN
Päätteksi suut makiaksi pannaan Freyja Hemaisevan Hillalummouksella :Puolukkaista jäätelöö kera hillojen ja karpalo-kaurakeksin, päälle hieman Freyja laittoi kuusenkerkkäsiirappiakin. Kuinka ihanaa onpi tää!
37,90€
Menun keralle kurkun kostukkeeksi kylän väki suosittelee
Haraldin Tervaolut – 5,3% 0,33l/7,20€
tai
Hochheimer Dauhaus Riesling, Saksa 39 € /plo
tai
Rosemount Shiraz, Australia 40€ /plo
Viikinkiravintola Harald Oulu
Kirkkokatu 16, 90100 Oulu
Ma 11-21,Ti 11-22, Ke – Pe 11-23, La 12-23, Su 15-21
P. 044-7668000
oulu@ravintolaharald.fi
Kyläpäällikkö Freyja Hemaiseva alias Heidi Pagani, heidi.pagani@ravintolaharald.fi
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/ — paikassa Viikinkiravintola Harald.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti