Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

torstai 8. toukokuuta 2014

Äitienpäivän herkut ja lahjat Haraldista!Äitienpäivämenu

Tervetuloa viettämään äitienpäivää 11.5 klo 12 alkaen tunnelmalliseen Haraldiin. Äitienpäivän herkullinen menu sisältää herkkuja notkuvan alkuruokapöydän, monipuoliset pääruokavaihtoehdot pöytiin passattuna ja menun kruunaa suussa sulava kirsikka-suklaakakku. Pikkuviikingeille Harald on tehnyt omat erityiset herkut.

Tutustu Haraldin äitienpäivän menuun http://www.ravintolaharald.fi/ruoka--ja-juomalistat/aitienpaiva
  Lahjaksi Äidille!

Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti
Tarjoa hemmotteluhetki rakkaallesi. Haraldin ja Helgan Rakkauspaketti on valmiiksi mietitty illalliskokonaisuus kahdelle hengelle. Tutustu Rakkauspakettiin ja osta lahjaksi kätevästi verkkokaupastamme shop.ravintolaharald.fi

Uskomaton lahjaidea Äidille!
Osta rakkaallesi Haraldin 50 € arvoinen lahjakortti 30 €:lla. Lahjakortit verkkokaupasta shop.ravintolaharald.fi tai Haraldista arkisin. Lahjakortteja on rajallinen määrä. Kortit ovat voimassa 1.6-30.9.2014 ja ne käyvät maksamiseen kaikissa Haraldeissa.

   

Terveisin
Haraldin kylien iloinen väki


Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti