Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 1. elokuuta 2014

Tervehdys Oulun Kylästä


   



Grillattua lammasta vartaassa ja Tomaatti-sipulisalaattia

Lampaanfilettä                  1kg
Jugurttia                             4dl
Valkosipulin kynsiä            6kpl
Rosmariiniä                        2oksaa
Sambal  Oelek                    1rkl
Mustapippuria                   1tl

Sekoita marinadi aineksista ja lisää lampaanfileet marinoitumaan kastikkeeseen
Lihat saavat marinoitua 6-24 tuntia,marinoinnin jälkeen pyyhitään lihat ja pienitään varraspaloiksi
Lihat laitetaan liotettuihin puutikkuihin n.200g/tikku ja grillataan,mielellään kivihiiligrillillä.
Näin saadaan oikea maku lampaalle.
Suola lisätään paiston loppuvaiheessa.koska marinadiin lisätty suola kuivattaa lihan.


Tomaatti-Sipulisalaatti
Tomaatti                            6kpl
Punasipuli                          2kpl
Balsamiviinietikka              2rkl
Oliiviöljy                             0,5dl
Sokeri                                 1rkl
Suola                                  1tl
Viipaloi tomaatit ja punasipuli renkaiksi ja asettelle kerroksittain lautaselle
Valmista muista aineksista marinadi sekoittaen ne keskenään ja valuta kastike tomaattien ja sipulien päälle.


Tsatsiki

Maustamatonta Jogurttia                       0,5l
Tuorekurkku                                             1kpl
Valkosipulinkýnsi                                     4kpl
Sitruunanmehua                                     2rkl
Hunaja                                                     1rkl
suolaa,Pippuri ja tuoretta minttua
   

Raasta kurkku ja lisää suola ja valuta neste pois kurkuista suodatin pussi käy hyvin tarkoitukseen,
sekoita kurkku muihin aineksiin ja anna tekeytyä jääkaapissa n.4tuntia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti