Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

lauantai 16. elokuuta 2014

Terveiset Karhumestarilta Sawon Viikinkikylästä.


Kesä alkaa olla lopuillaan, mutta lämmintä riittää vielä Sawon maallekkin. Kesä Viikinkikylässä meni herkuttelijoista huolta pitäen ja sopivan viilennyksen kesäkuumalla asiakkaille tuoden. Kuopion seudulla oli kesän aikana monta hienoa tapahtumaa.
 

Tapahtumat toivat Kuopioon matkalaisia pitkienkin matkojen takaa ja osa heistä löysikin tiensä Haraldiin herkuttelemaan. Kävipä Haraldissa paikallinen kuorokin esiintymässä sekä vieraita viihdyttämässä juoma- ja perinnelauluineen.
 
Vaikka kesä on vaihtumassa syksyyn, Haraldin ovet ovat avoinna myös sunnuntaisin.Viikinkikylän löydät Kuopiosta Tulliportinkatu 44:sta. 


Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald 
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/ 
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti