Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 19. syyskuuta 2014

Tervehdys kaikille syksyn ja sienien ystäville Viikinkiravintola Haraldista





Tässä minulla olisi loistava resepti sieni-sipulihillokkeelle.

1kg suppilovahveroita
500 g punasipulia
500 g puolukoita (voi myös käyttää pihlajanmarjoja)
2 dl etikkaa
2 dl sokeria
4 dl vettä
1 pussi säilöntään tarkoitettua mausteseosta


Paista suppilovahverot kuivalla pannulla

Keitä liemi jossa on sipulit ja marjat, lisää paistetut suppikset ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 min.
Tölkitä kasvikset ja sienet
Anna jäähtyä huoneen lämmössä ja säilytä viileässä

Muista myös keittää tölkit tai uunissa 100 asteessa noin 10 min jolloin bakteerit ovat kuolleet

Sopii erinomaisesti esim: riistan ja juustojen kanssa

Hyvää syksyä tampesterista

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/pages/Viikinkiravintola-Harald/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
#viikinkiravintolaharald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti