Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 30. syyskuuta 2014

Viikinkiravintola Haraldin ohjelmallinen illanvietto ryhmille

 

Viikinkien tyyliin

Tapahtumien edetessä asiakkaat osallistuvat Pitojen ohjelmaan, sukeltavat hauskasti viikinkihistoriaan ja vahvistavat yhteishenkeään. Rohkeimpien osallistujien luonto laitetaan koetukselle viikinkikasteen muodossa. Isäntä voi helpottaa oloaan valitsemalla ryhmälle valmiin, teemaan sopivan juomapaketin. Johdata siis joukkosi Haraldin kurkihirren alle passattavaksi.
 
Isännälle Päällikön Pidot on helppo ja varma valinta, vieraat kyllä viihtyvät.
  

Päällikön Pidot Menu

 
(hinta pääruoan mukaan, sisältäen alv 14 %)
   

Alkajaiskilpi - VL

· kylmäsavuhaukea · lämminsavulohimoussea · riimiporoa · maalaissalamia ·
· pikkelöityjä siitakesieniä· kasvimaan viheriäisiä ja pariloitua vuohenjuustoa ·
· tervapuolukkaa· raparperihilloketta ·
· saaristolaisleipää ja perunarieskaa sekä yrtti-kirnuvoita·
 
Tämä runsas ja näyttävä lajitelma Pohjolan herkuista tarjoillaan viikinkikilveltä
 

Pääruoka valintanne mukaan


  1. Grillattua broilerinrintaa ja pariloitua porsaanfileetä ja hirvimakkaraa (46,00 € / hlö)
  2. Patavahtien grillaamaa härän ulkofileetä ja tervattua lohta (56,00 € / hlö)
  3. Härän sisäfileetä, mureaksi haudutettua karitsanniskaa ja villisiankaretta (62,00 € / hlö)
  4. Pariloitua poronfileetä, sorsankoipia ja paahdettua myskisorsanrintaa sekä paahdettua siikaa (64,00 € / hlö)
 
Kaikki pääruuat sisältävät mm. kermaisen pehmeää suppilovahverokastia, kuusenkerkkä-marjakastia, hunajaisia juureksia, mustikka-sipulihilloketta, kermaista juustoperunaa sekä Viikinkien kilpiperunaa.
 

Jälkihyvät valintanne mukaan


  1. Suussa sulavaa Talon suklaakakkua, Maariantuoksuheinäjäätelöä ja kirsikkahilloa
  2. Haraldin salaisella reseptillä valmistettua tervajäätelöä, omena-tyrnihilloa ja punajuurisiirappia

Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menukokonaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti