Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

perjantai 5. joulukuuta 2014

VIISAUDEN JUMALA ODININ RETKI VIIKINKIRAVINTOLA HARALDISSA


Odin on "Jumalten kuningas", ylimystön, sodan ja viisauden jumala. Odin luopui toisesta silmästään, jotta saisi juoda Mimirin vartioimasta viisauden lähteestä ja voitti riimut itselleen roikuttuaan yhdeksän päivää ja yötä maailmaanpuu Yggdrasilin oksilla. Odinin valtakunta on Asgård, jossa Valhallassa - jumalten kartanon juhlasalissa -taistelussa kuolleet soturit saavat päivisin taistella ja iltaisin viettää mahtavia pitoja. Odinin valtaistuin on nimeltään Hlidskialf ja istuessaan valtaistuimellaan Odin näkee kaiken, mitä maailmassa tapahtuu.
  


Birgerin porokeittoa
Yrttiöljyllä koristettua juustoista savuporokeittoa sekä saaristolaisleipää ja yrtti-kirnuvoita.
  

Häränfileetä Ytre Moan laitumilta G
Terva-sinappivoilla ja riimiporolla kruunattua härän sisäfileetä vierellään kermaisen pehmeää suppilovahverokastia, valkosipulirelissillä kuorrutettua perunakakkua, hunajaisia juureksia ja mustikka-sipulihilloketta.
  

Helgan omenatorttua L, G
Makoisaa omenatorttua, puolukka-kanervankukkasorbettia sekä vadelmasiirappia.
  

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti