Viikinkilounas
klo 11.00 - 14.00
maanantai 09.02. | |
Baskimaan tomaatti-salviakeittoa | 8,40 € |
Grillattua broilerinrintaa karhunlaukkakastin kera | 9,70 € |
Pariloitua kampelaa ja tervapuolukkasmetanaa | 9,70 € |
Paahdettua villisiankaretta ja kuusenkerkkäkastia | 18,20 € |
Viikinkipäällikön lounas | 27,50 € |
tiistai 10.02. | |
Metsämiehen riistalihapullakeittoa | 8,40 € |
Nuottamestarin yrttilohta | 9,70 € |
Siitakesieniohrattoa ja kasviskaalikääryleitä | 9,70 € |
Vuohenjuustolla aateloitu häränpihvi | 18,20 € |
Viikinkipäällikön lounas | 27,50 € |
keskiviikko 11.02. | |
Länsirannikon aurajuustokeittoa | 8,40 € |
Piika Pikkaraisen jauhelihapihvit | 9,70 € |
Voissa paistettua muikkuja ja savuomenakastia | 9,70 € |
Myskisorsaa ja mustikkasipulihilloketta | 18,20 € |
Viikinkipäällikön lounas | 27,50 € |
torstai 12.02. | |
Helgan hernekeittoa ja pannaria | 8,40 € |
Barbaarien kastilla maustettua porsaan lehtipihviä | 9,70 € |
Porkkanapannukakkua ja punajuurikastia | 9,70 € |
Korianterivoissa paistettua siikaa ja viinikastia | 18,20 € |
Viikinkipäällikön lounas | 27,50 € |
perjantai 13.02. | |
Helgan pinaatti-basilikakeittoa | 8,40 € |
Jänkhäjoonaan riistakäristystä ja pottuvoita | 9,70 € |
Savulohimoussella kuorrutettu kalaruukku | 9,70 € |
Nopeasti grillattua häränlehtipihviä | 18,20 € |
Viikinkipäällikön lounas | 27,50 € |
Viikinkipäällikönlounas 27,50 €
Päivän alkuruoka
Helgan Herkkulounas
Päivän jälkiruoka
pidätämme oikeudet muutoksiin
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald
http://www.facebook.com/…/Viikinkiravintola…/155101811167539
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti