Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Rudolf Rohkean grillikylkiresepti


Moi olen Rudolf Rohkea Helsingin Viikinkikylästä..

Grillikylki
2 grillikylkeä
Merisuolaa
( yön yli folio ja leivinpaperi )
Keitin liemi:
2l vettä
1,5dl etikkaa
1rkl paprika jauhetta
2 laakerinlehteä
1rkl maustepippuria
4rkl sokeria
4rkl tummaa siirappia
2kpl pieniä sipuleita
5 valkosipulin kynttä
1plo voima olutta( itselle iso huikka )

Leikkaa grillikyljet puoliksi ja suolaa ne. Laita yöksi folia-leivinpaperi kääröön.
Leikkaa sipulit kuutioiksi ja viipaloi valkosipuli. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen 2-3h. Kyljet on valmiita kun ne rupeaa irtoamaan luusta. Jäähdytä kyljet.
Tee glaseeraus kastike keitin liemestä fariinisokerista ja wiskistä..

Keitinliemi 1dl
Wiski 4rkl ( iso huikka itselle )
Fariinisokeri 1/2dl
Hunaja 2rkl
Punainen chili 1kpl
Suola
Mustapippuri

Hienonna chili ja paahda pannulla, lisää keitinliemi, hunaja ja fariinisokeri sekä mausteet, keitä n. 5min. niin että liemestä tulee siirappimainen, lisää hunajaa tarvittaessa.. Lisää viimeisenä wiski ja kiehauta.
Glaseeraa kylkiä grillauksen aikana sekä jälkeen.
Rudolf Rohkea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti