Teitä tervehtii Egil Teräväkieli täältä Lahden viikinkikylästä.
Syksy on saapunut ja luonto esiintyy monissa ruskan väreissä.
Näin viileillä ilmoilla, ajattelin tarjota teille ruokavinkiksi mausteista porsaanliha kastiketta.
Ruuan valmistukseen kannattaa varata noin kaksi tuntia aikaa.
Tässä tarvittavat ainekset.
400g porsaanlihasuikaletta
0,5 tl
0,5 tl
1,5 tl rouhittua mustapippuria
inkivääriä
suolaa
1 tl timjamia
1 kpl chiliä
1 kpl porkkanaa
1 kpl omenaa
1 kpl sipulia
1 kpl valkosipulin kynsi
1 pr tomaattimurskaa
2 dl vettä
Pese ja kuori kasvikset. Leikkaa kasvikset suikaleiksi. Ruskista lihasuikaleet pannulla.
Lisää lihojen sekaan suikaloidut kasvikset ja mausteet. Jatka paistamista muutama minuuttia.
Kaada ruskistetut lihat ja kasvikset pataan tai kattilaan. Lisää tomaattimurska ja vesi hauduta miedolla lämmöllä noin 45 min. kunnes lihat ovat mureita.
Voitte tarjota kastikkeen keitettyjen perunoiden tai riisin kera.
Itse paistoin edellisen päivän perunat kun oli tullut keitettyä reilumman puoleisesti.
Hyviä ruokahetkiä toivottaa
Egil Teräväkieli
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
https://www.facebook.com/Viikinkiravintola-Harald-155101811167539/timeline/?ref=hl
http://twitter.com/ViikinkiHarald
http://viikinkiravintolaharald.blogspot.com/
http://www.ravintolaharald.fi/
http://shop.ravintolaharald.fi/
http://www.pinterest.com/vharald/
https://instagram.com/viikinkiravintola_harald
#viikinkiravintolaharald
#viikinkiravintola_harald
#lounas
#pikkujoulut
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti