Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald
Raskaan - ja usein sotaisankin arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä sekä runsain mitoin syötävää ja juotavaa!Olipa tilaisuutesi pikkujoulut, varpajaiset, illanvietto tai mikä tahansa tilaisuus, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Viikinkiravintola Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Jokainen tilaisuus rakennetaan yhdessä toiveidenne mukaisesti. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille ryhmille. Rakennetaan yhdessä tilaisuus, joka välittää viestiänne tilaisuuden tarpeen mukaan viikinkityyliin.

tiistai 17. marraskuuta 2015

Varmistathan paikkasi Haraldin suosittuihin joulunajan herkutteluhetkiin varaamalla pöytäsi hyvissä ajoin


Haraldin pikkujoulumenu
-Runsaat alkuherkut joko viikinkilaivaan laitetusta noutopöydästä tai kilvelle koottuina pöytiin tarjoiltuna riippuen ryhmän koosta ja viikonpäivästä
-Valitsemanne herkullisen pääruuan
-Pikkujoulujen menukokonaisuuden kruunaa suussa sulava jälkihyvä.

Alkuherkut viikinkilaivasta noudettuna tai kilveltä pöytiin passattuna:
Alkuherkkujen runsaassa valikoimassa muun muassa kylmäsavulohta, häränrintaa ja karviaishilloketta, viikinkikastilla marinoitua porsaanniskaa, tervatiinun silakoita pohjoisen raikkaita marjoja ja kasviksia unohtamatta sekä muita ihanaisia makuja.
Menukokonaisuuksien pääruokavaihtoehdot:
1. Kohtalottaren broileria
Savupaprikamoussella kuorrutettua broilerinrintaa, tulimaan kastia ja viikinkien kilpiperunaa, paahdettuja juureksia sekä mustikka-sipulihilloketta.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,90 €
2. Karikon kiertäjän merilohta
Paahdettua merilohta ja savukalamoussea, akvavit-voikastia, kukkakaali-perunamuusia sekä paahdettuja juureksia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,90 €
3. Valhallan härkää
Grillattua ylikypsää häränniskaa, rapsakkaa mustasavupekonia ja sinapinsiemenrelissiä, lakritsajuurikastia ja juustoista kermaperunaa, paahdettuja juureksia sekä viikinkien yrttikastia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 44,90 €
4. Viikinkipäällikön Härän sisäfileetä
Pariloitua härän sisäfileetä, kylmäsavustettua hevosta ja riistamoussea, jallu-karpalokastia ja savupaprikamoussella aateloitua perunakakkua sekä paahdettuja juureksia ja punajuuri balsamicosiirappia.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 49,90 €
5. Tataarin kasvisherkku
Vuohenjuustolla aateloitua punajuuri-tattaripihviä sekä maustekastissa paistettua lehtikaalia, soijapapuja, paprikaa ja rukiinjyviä, tatti-kantarellikastia, mustikka-sipulihilloketta ja sinapinsiemenrelissiä.
Menukokonaisuus tällä pääruualla 39,60 €
Jälkihyvää:
Skyr-valkosuklaaterriiniä, kultarusinoilla terästettyä toffeekastiketta, hunajapaahdettuja auringonkukan siemeniä ja omenaa sekä glögisiirappia.
Tai
Raaka Helgan marjakakkua, lakka-omenahilloketta sekä raparperitähtianiskastiketta.
Lisätiedot:
Menu sisältää alkuherkut noutopöydästä, pää- ja jälkihyvän. Saatavana myös ruokiin sopiva juomapaketti, kysy lisää!
Pikkujoulujen aikaan suosittelemme tekemään pöytävarauksen ja pikkujoulumenun ennakkotilauksen hyvissä ajoin. Menut myynnissä 30.10-20.12.2015
Pöytävaraukset, tarjouspyynnöt ryhmille ja yhteystiedotwww.ravintolaharald.fi
Valmis pikkujoulupaketti helposti Haraldin verkkokaupasta
Pikkujoulujen suosituin menukokonaisuus, runsaat alkuherkut ja pääruuaksi Karikon kiertäjän merilohta tai Valhallan härkää ja jälkimakea valintasi mukaan. Valmis pikkujoulupaketti nyt verkkokaupasta hintaan 44,90 € /hlö.
Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin, joka lähetetään valintasi mukaan joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai paperilla tulostettuna normaalissa postissa. Lahjakortin käyttöaika on 2.11-20.12.2015.
Sopii erinomaisesti vaikka lahjaksi ystäville, työkavereille, henkilökunnalle tai kenelle vain tärkeille lähimmäisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti